cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • خزر عصاره وارنا
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری عکس
    • تماس با ما

    خط تولید ترشی سیر مروارید ۶۸۰ گرمی چی چی لاس

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • ترشی سیر مروارید چی چی لاس
    • خط تولید ترشی سیر مروارید ۶۸۰ گرمی چی چی لاس
    مهر ۱۲, ۱۴۰۳

    خط تولید ترشی سیر مروارید شیشه‌ای با وزن ۶۸۰ گرم چی‌چی‌لاس طبق استانداردهای روز دنیا توسط مدیران توانمند شرکت خزر عصاره وارنا و با استفاده از سال‌ها تجربه تولید می‌شود.

    خط تولید ترشی سیر مروارید ۶۸۰ گرمی

    با بهره گیری از ماشین سورتینگ و شستشوی تمام اتوماتیک سیر و دستگاه فرمولاسیون تولید محلول، جهت تولید سیر ترشی صنعتی، خط تولید ترشی سیر مورد بهره برداری قرار می گیرد. استفاده از سبزیجات مختلف در فرمولاسیون تولید ترشی سیر توسط تیم تولید و با به‌کارگیری ماشین‌آلات شستشو و آماده‌سازی در این خط میسر می‌شود.

    تیم تولید ترشی سیر فرآیندهای آماده‌سازی، تولید و بسته‌بندی را انجام می‌دهد. فرآیند تولید سیر به روش صنعتی را در ادامه مطالعه نمایید.

    تولید سیر ترشی به روش صنعتی شامل مراحل گوناگون است که در قالب ۳ بخش کلی زیر انجام می شود:

    ۱. تیم تولید فرآیند آماده‌سازی را انجام می‌دهد

    ۲. بخش تولید

    ۳. تیم بسته‌بندی فرآیند بسته‌بندی را انجام می‌دهد.

    ۱.  تیم تولید فرآیند آماده‌سازی را انجام می‌دهد

    تیم تولید در بخش آماده‌سازی خط تولید ترشی سیر باید شستشو و جداسازی را انجام دهد و با دقت، از تغییر شکل و لهیدگی بافت اصلی حبه‌های سیر جلوگیری کند. برای این منظور، تیم تولید سیرها را ابتدا در وان‌های استیل مخصوص شستشو می‌دهد و سپس آنها را بر روی میزهای استیل قرار می‌دهد.

    در این مرحله، پرسنل تولید بخش‌های غیرقابل استفاده سیر را از خط خارج می‌کنند. سیرهای سالم و مناسب جهت تولید ترشی توسط تیم تولید وارد دستگاه مخصوص پوست‌گیری می‌شوند تا عملیات پوست‌گیری و حبه‌کردن سیر توسط این تیم انجام شود. پرسنل تولید سیرها را در این مرحله آماده ارسال به بخش تولید می‌کنند. در حین آماده‌سازی مواد اولیه، باید محلول نیز توسط تیم تولید آماده شود. مواد مورد نیاز جهت ساخت محلول نیز صورت پذیرد. تیم فنی مواد مورد نیاز جهت ساخت محلول، از جمله سرکه، نمک و مواد دیگر را که بسته به فرمولاسیون تولید تعیین می‌کند، انتخاب می‌کند. سپس، تیم مواد را به مخزن دستگاه فرمولاسیون می‌ریزد تا دستگاه این مواد را فرموله کند. در نهایت، تیم تولید محلول فرموله‌شده را به دستگاه محلول ریز هدایت می‌کند.

    خط تولید ترشی سیر مروارید با استفاده از تجهیزات پیشرفته و روش‌های به‌روز، سیرهای مرغوب را به ترشی با کیفیت بالا تبدیل می‌کند.

    ۲.  بخش تولید

    بخش تولید شامل عملیات پرکردن، محلول ریزی، درب بند و پاستوریزاسیون است که به ترتیب توسط دستگاه های پرکن حجمی، محلول ریز پنیوماتیک، درب بند شیشه و تونل پاستوریزاتور انجام می شوند. کارکنان یا دستگاه‌های مربوطه، شیشه‌های خالی را پیش از فرآیند پرکردن کاملاً استریل و خشک می‌کنند. لازم به ذکر است که در خط تولید ترشی سیر، اپراتورها در مرحله آماده‌سازی از پاتیل استفاده نمی‌کنند و دستگاه پاستوریزاتور در تونل پاستور، فرآیند پخت نهایی را به‌صورت همزمان انجام می‌دهد. محصول نهایی پس از خروج از تونل پاستوریزاتور، آماده ارسال به بخش بسته‌بندی می‌شود.

    ۳. تیم بسته‌بندی فرآیند بسته‌بندی را انجام می‌دهد.

    در بخش بسته‌بندی، ماشین‌آلات مربوطه به‌صورت تمام‌اتوماتیک عملیات غلاف‌زنی روی شیشه، ثبت لیبل و شیرینک کردن را انجام می‌دهند. در نهایت، شرکت محصول نهایی ترشی سیر را به‌صورت بسته‌های چندتایی شیشه‌ای عرضه می‌کند.

    شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از دو دهه تجربه موفق و با دراختیار داشتن مجموعه کاملی از دانش، توان، تجربه و تخصص و بهرمندی از کارشناسان و نیروهای مجرب، ضمن ارائه طیف وسیعی از خدمات تخصصی بازرگانی اقدام به صادرات این نوع محصولات در سطح بین اللملی می نماید . انبار محصولات در استان مازندران واقع در شهر ساری هست.

     این فرآیند شامل مراحل شستشو، آماده‌سازی، و بسته‌بندی می‌باشد تا محصولی بهداشتی و خوش‌طعم به بازار عرضه شود.

    شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا

    شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با برند معتبر چی‌چی‌لاس، سیر ترشی با کیفیت بالا را با استفاده از مواد اولیه کاملاً مرغوب تولید می‌کند و آن را برای رفاه حال شما عزیزان در بسته‌بندی‌های کاملاً بهداشتی و استاندارد عرضه می‌نماید. این شرکت با به‌کارگیری نیروهای مجرب و استفاده از خطوط صنعتی مجهز به فناوری‌های پیشرفته و به‌روز، این محصول را فرآوری و بسته‌بندی می‌کند و آن را در اوزان ۲۰۰، ۵۰۰، ۷۰۰ و ۱۵۰۰ گرمی توزیع می‌نماید.

    این شرکت با بیش از دو دهه تجربه موفق و با تکیه بر دانش، توان، تجربه و تخصص کارشناسان و نیروهای مجرب خود، طیف وسیعی از خدمات تخصصی بازرگانی را ارائه می‌دهد و به‌صورت فعال، این نوع محصولات را در سطح بین‌المللی صادر می‌کند. انبار محصولات این شرکت در شهر ساری، استان مازندران قرار دارد.

    برای اطلاع از قیمت نهایی این محصول و ثبت سفارش خود، می‌توانید از طریق شماره‌های درج‌شده در سایت با ما تماس بگیرید.

    اشتراک گذاری
    1
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    چی چی لاس با تمرکز بر کیفیت، اصالت و سلامت، یکی از برترین برندهای تولید محصولات غذایی در ایران است.

    فروردین ۳۰, ۱۴۰۴

    ترشی سیر سفید شیشه‌ای چی‌چی‌لاس؛ طعمی اصیل و سالم در یک شیشه


    بیشتر
    فروردین ۲۱, ۱۴۰۴

    طرز استفاده از ترشی سیر سفید؛ چاشنی خوش‌طعم سفره‌های ایرانی


    بیشتر
    فروردین ۱۷, ۱۴۰۴

    مقایسه ترشی فلفل هالوپینو قرمز و ترشی فلفل هالوپینو سبز


    بیشتر

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان