بخش بستهبندی عملیات غلافزنی روی شیشه، ثبت لیبل و شیرینک کردن را به شکل اتوماتیک توسط ماشینآلات مربوطه انجام میدهد و کارکنان محصول نهایی ترشی سیر را به صورت بستههای چندتایی شیشه عرضه میکنند.
شرکت خزر عصاره وارنا مدیران توانمندی دارد که با سالها تجربه، ترشی سیر شیشهای چی چی لاس را طبق استانداردهای روز دنیا تولید میکنند. شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از دو دهه تجربه موفق و با دراختیار داشتن مجموعه کاملی از دانش، توان، تجربه و تخصص و بهرمندی از کارشناسان و نیروهای مجرب، ضمن ارائه طیف وسیعی از خدمات تخصصی بازرگانی اقدام به صادرات این نوع محصولات در سطح بین اللملی می نماید .در ادامه به بررسی خط تولید ترشی سیر مرواریدی چی چی لاس میپردازیم.

خط تولید ترشی سیر با بهره گیری از ماشین سورتینگ و شستشوی تمام اتوماتیک سیر و دستگاه فرمولاسیون تولید محلول، جهت تولید سیر ترشی صنعتی مورد بهره برداری قرار می گیرد.
فرآیندهای آمادهسازی، تولید و بستهبندی، کلیت تولید ترشی سیر را تشکیل میدهند. فرآیند تولید سیر به روش صنعتی را در ادامه مطالعه نمایید.
تولید سیر ترشی به روش صنعتی شامل مراحل گوناگون است که در قالب ۳ بخش کلی زیر انجام می شود:
آماده سازی
بخش تولید
بستهبندی

بخش آماده سازی در خط تولید ترشی سیر باید به گونه ای انجام شود که ضمن انجام شستشو و جداسازی، بافت اصلی حبه های سیر دچار تغییر شکل و لهیدگی نشوند.
به این منظور، کارکنان ابتدا سیرها را در وانهای استیل مخصوص شستشو میدهند و سپس روی میزهای استیل قرار میدهند. سپس سیرهای سالم و مناسب را وارد دستگاه مخصوص پوستگیری میکنند تا عملیات پوستگیری و حبه کردن سیر انجام شود.
مواد مورد نیاز جهت ساخت محلول نیز صورت پذیرد. مواد مورد نیاز جهت ساخت محلول شامل سرکه، نمک و مواد دیگری است که بر اساس فرمولاسیون تولید تعیین میشوند. کارکنان این مواد را در مخزن دستگاه فرمولاسیون میریزند تا دستگاه آنها را فرموله کند. در نهایت، این بخش محلول فرمولهشده را به دستگاه محلولریز هدایت میکند.

بخش تولید شامل عملیات پرکردن، محلول ریزی، درب بند و پاستوریزاسیون است که به ترتیب توسط دستگاه های پرکن حجمی، محلول ریز پنیوماتیک، درب بند شیشه و تونل پاستوریزاتور انجام می شوند.
کارگران باید شیشههای خالی را پیش از فرآیند پرکردن کاملاً استریل و خشک کنند. لازم است بدانید که در خط تولید ترشی سیر، از پاتیل در مرحله آمادهسازی استفاده نمیکنند و در مرحله پخت نهایی، دستگاه پاستوریزاتور در تونل، همزمان فرآیند را انجام میدهد.
بخش بستهبندی عملیات غلافزنی روی شیشه، ثبت لیبل و شیرینک کردن را به شکل اتوماتیک توسط ماشینآلات مربوطه انجام میدهد و کارکنان محصول نهایی ترشی سیر را به صورت بستههای چندتایی شیشه عرضه میکنند.

برای برقراری ارتباط با واحد فروش و ثبت سفاش لطفا از طریق برگه های تماس با ما اقدام فرمایید.