خریدار رب گوجه شیشه ای کارخانه ای می تواند با بازدید از این صفحه با اطمینان بسته بندی شیشه ای را در کنار خرید رب گوجه با بسته بندی قوطی فلزی انتخاب نماید. رب گوجه شیشه ای مانند سایر بسته بندی ها در اوزان گوناگون می باشد.
رب گوجه کارخانه ای
عصاره گوجهفرنگی حاوی حجم زیادی از خواص گوجهفرنگی مانند انواع ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدان لیکوپن است. درجه حرارت پایین و حرارت غیرمستقیم در تولید رب گوجه کارخانه ای در مقایسه با حرارت بالا و کنترل نشده در تهیه رب خانگی باعث کیفیت بهتر رنگ و افزایش میزان لیکوپن در رب گوجههای کارخانه ای و به عبارتی صنعتی میشود.
برای تهیه بهترین رب گوجهفرنگی کارخانه ای، اغلب از گوجههای:
- گوجههای سالم
- بدون هسته
- درشت
- دارای پوست نازک
- بافت نرم و توپر
- رنگ قرمز تند هم در پوسته و هم در گوشت
- کاملاً رسیده
- طعم مطلوب
- بدون آلودگی به کپک و سایر آفات استفاده میشود.
رب گوجه شیشه ای
برای خرید و مصرف بهترین رب گوجه فرنگی باید از رب های بسته بندی شده با مجوزهای لازم (به خصوص مجوز وزارت بهداشت) و مشخصات کامل مثل:
- نام تجاری
- نام و نشان محل تولید
- وزن خالص
- تاریخ تولید و انقضا
را انتخاب کنید. رب گوجه چی چی لاس در انواع بسته بندی تمام این ویژگی ها را داراست و بهترین رب گوجهفرنگی را در اختیار شما قرار میدهد. تا جایی که امکان دارد از مصرف ربهای خانگی که از روند تولید آن بی اطلاع هستید، خودداری کنید.
رب گوجه چی چی لاس در بسته بندی شیشه ای دارای مزیت هایی می باشد.
دلایل زیادی برای بسته بندی شیشه ای وجود دارد برخی از مزایای زیاد این کار:
شیشه بهداشتی تر است.
با این همه تغییری در عطر و طعم مواد غذایی ایجاد نمیکند.
مواد غذایی در معرض اکسیژن یا گازهای دیگر وجود ندارند.
عملا، غیر ممکن است که غذا اکسید و یا خراب شود.
بعنوان آخرین نکته، غذا را برای مدت زمان طولانی تر از حد طبیعی حفظ می کند و به درجه حرارت گرم و سرد مقاوم است.
خریدار رب گوجه شیشه ای
خریداران عزیز رب گوجه در بسته بندی شیشه ای با مطالعه این مطالب می توانند به راحتی و آسایش خیال بسته بندی های شیشه ای را در لیست سفارشات خود قرار دهند.
رعایت مسائل بهداشتی بهعنوانمثال استفاده از یک قاشق خشک و تمیز هنگام برداشتن رب از داخل ظرف میتواند از آلوده شدن ماده غذایی و درنتیجه کپک زدن آن پیشگیری کند.