cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • خزر عصاره وارنا
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری عکس
    • تماس با ما

    جلوگیری از کپک زیتون شور

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • بسته بندی محصولات بسته بندی شیشه
    • جلوگیری از کپک زیتون شور
    اردیبهشت ۸, ۱۴۰۳

    یکی از دغدغه های بزرگ هر مصرف کننده ­ای،سالم باقی ماندن محصول خریداری شده تا انتهای زمان مصرف آن است، موضوعی که بایستی به آن اشاره داشت این است که روش ایمن سازی تمامی محصولات پاستوریزه یکسان بوده اما تفاوت اصلی و موثر بر ماندگاری هر محصولی بعد از باز شدن درب آن، در نحوه مصرف و نگهداری آن می باشد.حال به نظر شما علل کپک زدگی بر روی شور زیتون در اثر ماند در یخچال چیست؟

    علل فساد زیتون شور

    گاها فساد به وجود آمده در زیتون، نوعی از فساد باکتریایی بوده که به کمک آنزیم های پکتولیتیک موجب نرم شدن بافت محصول می شوند. البته بایستی خاطرنشان کرد که این نوع فساد نباید با نرم شدگی بافت زیتون در اثر تلخی بری و نگهداری ناصحیح اشتباه گرفته شود.

    نکته دیگر اینکه زیتون شور سبز دارای pH پایین است و کمتر دچار فساد باکتریایی می شود مگر قبل از فراوری در مزرعه دچار چنین فسادی شود. بنابراین از بابت فساد باکتریایی نگرانی کمتر است.
    گروهی از زیتون‌های نامرغوب وجود دارند که مصرف کنندگان مشاهده می‌کنند پس از گذشت چند روز، زیتون شور به خودی خود شروع به کپک زدن می‌کند و حتی با اضافه کردن محلول آب نمک نیز نمی‌توانند از آن جلوگیری به عمل آورند.

    برخی افراد که در ابتدا با تغییر طعم زیتون رو به رو می‌شوند، حتی با اضافه کردن سبزیجات معطر نیز نمی‌توانند این بو را کاهش دهند.
    واقعیت این است که راهی برای استفاده مجدد زیتون کپک زده نیست و برای حفظ سلامتی بدن باید آن را دور بریزیم. زیتون کپک‌زده به هیچ وجه قابل مصرف نیست و خوردن آن می‌تواند سلامتی انسان را به خطر اندازد.

    روش صحیح نگهداری زیتون شور و جلوگیری از کپک آن

    • برای سالم ماندن زیتون‌ها بهتر است مرتبا و در هفته یک بار محلول را تعویض کنید. این یک پیشنهاد اساسی برای آن است محصولی که خریداری می‌کنید دچار هیچگونه مشکلی نشود.
    • دمای نگهداری برای زیتون باید خنک باشد و در دمای گرم زیتون دوامی نمی آورد.
    •  توصیه می شود بعد از باز شدن درب محصول باقیمانده آن در یخچال نگهداری شده و درب محصول حتما بسته باشد.
    • به هیچ عنوان زیتون بدون محلول نمکی-اسیدی نگهداری نشود.
    •  از قاشق آلوده یا چرب یا انگشتان دست برای برداشتن زیتون از درون شیشه استفاده نکنید.
    • حتما قبل از باز کردن درب محصول از وجود خلا (تقعر در درب محصول) اطمینان حاصل فرمائید و از استفاده از محصولاتی با درب باد کرده اجتناب کنید.

    زیتون شور چی چی لاس

    شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا از قدیمی‌های محصولات غذایی است.اصلی ترین ویژگی های یک زیتون خوب، اصل و خالص بودن آن می باشد که زیتون شور چی چی لاس یکی از این محصولات است که طی فرایند­های تعریف شده از سوی کارشناسان امر به دست مصرف کننده می­رسد و جایگاهی ویژه در سبد مصرفی خانواده‌های ایرانی به دست آورده است.همچنین به منظور تسهیل فرایند خرید و افزایش راحتی مصرف کنندگان امکان خرید اینترنتی زیتون شور چی چی لاس در دسترس بازار مصرف قرار داده شده است تا تهیه‌ی آن به راحتی و بدون کوچک‌ترین دغدغه­‌ای صورت گیرد.

    کیفیت زیتون بسیار مهم است که مجموعه ما آن را تضمین خواهد کرد و رضایت شما را جلب خواهد کرد.

    برقراری تماس با ما

    اشتراک گذاری
    3
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    رب انار اصیل شمالی چی چی لاس چاشنی بینظیر برای انواع کیک های ملس

    اردیبهشت ۸, ۱۴۰۴

    رب انار چیچیلاس طبیعی


    بیشتر

    زیتون شور سبز رنگ و کم نمک مناسب برای رژیم غذایی

    اردیبهشت ۷, ۱۴۰۴

    زیتون شور در رژیم غذایی


    بیشتر
    اردیبهشت ۶, ۱۴۰۴

    طرز تهیه ترشی فلفل هالوپینو چی‌چی‌لاس در خانه


    بیشتر

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان