زیتون سرشار از ویتامین E و سایر آنتیاکسیدانهای قوی است. مطالعات نیز نشان دادهاند که مصرف منظم آن برای حفظ سلامت قلب و پیشگیری از پوکی استخوان و سرطان عالی است. امروزه روغن زیتون به یکی از چربیهای سالم برای تهیه غذاها و سالادهای مختلف تبدیل شده است. جالب است بدانید که زیتون نیز انواع مختلفی دارد. برخی از زیتونهای نارس سبز هستند و وقتی میرسند، سیاه میشوند. برخی دیگر حتی وقتی کاملاً میرسند، سبز باقی میمانند. در این مطلب میتوانید با جدول ارزش غذایی زیتون، میزان کالری، مواد مغذی و ارزش غذایی انواع زیتون و محصولات آشنا شوید.
شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بهکارگیری نیروهای مجرب و خطوط صنعتی مجهز به فناوریهای پیشرفته و بهروز، این میوهٔ باارزش را با کیفیت بالا فرآوری و در قالب زیتون شور بستهبندی میکند. سپس آن را در وزنهای ۲۰۰، ۴۸۰، ۶۸۰، ۱۵۰۰ گرم شیشهای و ۸۰۰ و ۴۰۰۰ گرم قوطی توزیع مینماید.
طبع زیتون از نظر طب سنتی
مشخص شده است که زیتون طبع گرم و خشکی دارد. بههمیندلیل توصیه میکنیم افرادی با طبع سرد و تر بیشتر به سراغ مصرف آن بروند.
جدول ارزش غذایی زیتون
در این بخش به میزان کالری و مواد مغذی تشکیلدهنده زیتون سبز و سیاه، زیتون شور، زیتون پرورده و روغن زیتون اشاره خواهیم کرد.