cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • خزر عصاره وارنا
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری عکس
    • تماس با ما

    تولید کننده رب گوجه فرنگی صنعتی

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • رب گوجه رب گوجه صنعتی
    • تولید کننده رب گوجه فرنگی صنعتی
    آبان ۲۱, ۱۳۹۹
    رب گوجه صنعتی

    تولید کننده رب گوجه فرنگی صنعتی با برند چی چی لاس، با استفاده از بهترین مواد اولیه در تهیه رب گوجه فرنگی در کشور، شرکت خزر عصاره وارنا می باشد که توانسته دربازار بین المللی جایگاه خود را پیدا کند.
    امروزه همه عرصه های تکنولوژی به کمک بشر آمده تا گوجه فرنگی امروز در میدان در بهداشتی ترین شرایط، عالی ترین بسته بندی و در نهایت کیفیت به سهولت در دسترس همگان قرار گیرد .
    رب گوجه فرنگی برای اولین بار در خانه‌ها و کارخانه‌های ایتالیایی تولید شد.
    ایتالیایی‌ها برای طعم دار کردن پاستاهای خود با طعمی متفاوت و جدید، تصمیم گرفتند سسی از عصاره گوجه فرنگی تهیه کنند و این شد که سیسیل و دیگر شهرهای جنوب ایتالیا به مهد رب گوجه فرنگی تبدیل شدند.

    تولید کننده رب گوجه فرنگی صنعتی

    ترکیبات رب گوجه صنعتی هم مثل انواع خانگی، بیشتر گوجه فرنگی می‌باشد؛
    یعنی در استاندارد تعریف شده رب گوجه فرنگی صنعتی، ترکیبات دیگری نمی‌توان در رب گوجه داشت.

    برخلاف این که در برخی مارک‌های غیر معتبر کدو و پیاز را می‌توان در آنالیز گوجه فرنگی در میدان تره بار تهران امروز مشاهده کرد.
    از طرفی نمک موجود در رب‌های صنعتی بر اساس اعلام سازمان استاندارد، حدود ۱ تا ۲ درصد است و اگر بیشتر از این میزان به آنها نمک اضافه شود، تقلب محسوب می‌شود.

    فرایند تولید رب گوجه فرنگی صنعتی

    1.  دریافت گوجه فرنگی
    2. خیساندن وشستشوی مقدمات گوجه
    3. سرورتینگ و شستشوی گوجه
    4. خردکردن گوجه
    5. پخت اولیه
    6. فیلتراسیون
    7. تانک فرموله
    8. تغلیظ آب گوجه
    9. پاستوریزاسیون
    10. پرکردن درقوطی ودربندی
    11. پاستوریزاسیون قوطی پرشده
    12. عبوراز زیردوش آب سرد
    13. خشک کردن
    14. اتیکت زنی وبسته بندی
    15. عرضه به بازار
    اشتراک گذاری
    1
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    رب گوجه‌فرنگی یکی از اصلی‌ترین مواد اولیه در آشپزی ایرانی و بین‌المللی است که به دلیل طعم غنی، رنگ جذاب و ارزش غذایی بالا، جایگاه ویژه‌ای در خانه ها دارد.

    اسفند ۲۱, ۱۴۰۳

    فرآیند تولید رب گوجه‌فرنگی


    بیشتر
    آبان ۸, ۱۴۰۳

    رب گوجه فرنگی ۲۵۰ گرمی منجی + Monji tomato paste 250 grams


    بیشتر
    آذر ۱۶, ۱۴۰۱

    مفیدتر بودن رب گوجه نسبت به گوجه فرنگی تازه


    بیشتر

    دیدگاه ها بسته شده است

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان