cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • خزر عصاره وارنا
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری عکس
    • تماس با ما

    تولید کننده رب گوجه فرنگی صادراتی چی چی لاس

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • دسته‌بندی نشده
    • تولید کننده رب گوجه فرنگی صادراتی چی چی لاس
    مهر ۲۵, ۱۴۰۱

    تولید کننده رب گوجه فرنگی صادراتی چی چی لاس در ایران میباشد. صادرات رب گوجه فرنگی ایران طی سال‌های اخیر روند فزاینده‌ای داشته است به طوریکه تنها در سال ۹۶، با بیش از ۲۵ درصد رشد نسبت به دو سال قبل از آن، عدد ۱۳۳ هزار تن در سال را نشان می‌دهد.

    کشور ایران به دلیل داشتن تنوع آب و هوایی، همواره در میان ۱۰ کشور برتر تولیدکننده گوجه فرنگی در دنیا قرار داشته است. گوجه فرنگی تقریبا در تمام ایام سال در نقاط مختلف کشور کشت می‌شود و این به لطف ۴ فصل بودن ایران است. به عنوان مثال در فصل‌های گرم، مناطق سردسیر مثل خراسان، زنجان و گلستان و در فصل‌های سرد، مناطق گرمسیر مثل فارس و بوشهر تولید کننده گوجه فرنگی هستند.

     

    نکات مهم در صادرات رب گوجه ‌فرنگی

    صادرات رب گوجه‌ فرنگی به هر یک از کشورهای جهان اصول و استانداردهای خاص خود را دارد. برخی کشورها همچون عراق، عمان و امارت در این رابطه سهل گیر و برخی دیگر مانند روسیه سخت ‌گیر هستند. بسته‌ بندی رب گوجه ‌فرنگی صادراتی اعم بسته‌ بندی در قوطی‌های فلزی و شیشه‌ ای و یا فله ‌ای در بشکه و حلبی نیز بایستی بر اساس استانداردهای بهداشتی انجام شود.

     

     

     

     

    خواص گوجه فرنگی

    1. افزایش قدرت یادگیری و حافظه
    2. جلوگیری از سرطان
    3. درمان افسردگی
    4. کمک به بهبود بینایی
    5. بهبود سلامت گوارش

    مراحل تهیه رب گوجه فرنگی

    1. دریافت گوجه فرنگی
    2. خیساندن وشستشوی مقدماتی گوجه
    3. سرورتینگ و شستشوی گوجه
    4. خردکردن گوجه
    5. پخت اولیه
    6. فیلتراسیون
    7. تانک فرموله
    8. تغلیظ آب گوجه
    9. پاستوریزاسیون
    10. پرکردن در قوطی
    11. پاستوریزاسیون قوطی پر شده
    12. عبور از زیردوش آب سرد
    13. خشک کردن
    14. اتیکت زنی وبسته بندی
    15. عرضه به بازار

    در‌مورد نگهداری رب، این نکات را رعایت کنید:

    اگر می‌خواهید رب خانگی‌تان دچار کپک‌زدگی نشود، بهتر است روی رب را با یک لایه نازک روغن بپوشانید. در این صورت روند کپک‌زدگی به تاخیر می‌افتد. همچنین رب‌ها باید در ظروف شیشه‌ای نگهداری شوند. ظروف فلزی، حلبی و آلومینیومی ظروف مناسبی برای نگهداری رب‌ها به‌خصوص رب‌های خانگی نیستند. حتی رب‌های صنعتی هم زمانی که در رب باز می‌شود باید محتویات آن در ظرف شیشه‌ای منتقل شود.

    آمار صادرات رب گوجه فرنگی

    آمار صادرات رب گوجه فرنگی ایران به دلیل افزایش تقاضایی که به خصوص در کشورهای همسایه ایران، وجود دارد، همچنان یک روند صعودی را نشان می‌دهد و به همین دلیل در چند سال اخیر، تولیدکنندگان بیشتری در ایران به صادرات رب گوجه فرنگی روی آورده‌اند. در ادامه این مقاله بعضی از آمارهای مربوط به تولید و صادرات رب گوجه فرنگی در ایران و جهان ارائه می‌شود.

    برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.

    اشتراک گذاری
    2
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    ترشی فلفل هالوپینو چی چی لاس تهیه شده از فلفل های هالوپینو تازه و ارائه طعم ترکیبی جادویی ترش و تند

    اسفند ۹, ۱۴۰۳

    ترشی هالوپینو چیچیلاس مناسب صادرات


    بیشتر

    روش بسته بندی اسپتیک باعث می شود محصول بدون نیاز به مواد نگهدارنده و بدون آلودگی برای مدت طولانی قابل نگهداری باشد.

    دی ۱۱, ۱۴۰۳

    بسته‌بندی اسپتیک رب گوجه فرنگی چی چی لاس


    بیشتر

    ترشی فلفل هالوپینو با بسته بندی بهداشتی و کیفیت بالا، گزینه ای عالی برای صادرات و مصرف در کنار انواع غذاها

    آذر ۲۱, ۱۴۰۳

    خرید ترشی فلفل هالوپینو چی چی لاس به‌صورت مستقیم از تولیدکننده


    بیشتر

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان