cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • خزر عصاره وارنا
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری عکس
    • تماس با ما

    تولید کننده رب گوجه فرنگی خوب مارک چی چی لاس

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • رب گوجه چی چی لاس
    • تولید کننده رب گوجه فرنگی خوب مارک چی چی لاس
    خرداد ۷, ۱۳۹۷
    تولید کننده رب گوجه

    تولید کننده رب گوجه فرنگی خوب مارک چی چی لاس

    تولید کننده رب گوجه فرنگی خوب مارک چی چی لاس

    امروزه همه به دنبال محصولات خوب و با کیفیت می باشند. شاید شما هم یکی از چند میلیون نفری باشید که برای محصول مورد نظر خود در موتور های جستجوی گوگل گشت می زنید.

    شرکت خزر عصاره وارنا با افتخار محصولات با کیفیت و مرغوب خود را در زمینه رب گوجه فرنگی عرضه می دارد. گفتنی است مواد اولیه وارد شده به کارخانه بعد از تاییدیه آزمایشگاه های تخصصی وارد مرحله تولید می شود .

    تولید کننده رب

    شرکت خزر عصاره وارنا دارای آزمایشگاه معتبر با استاندارد های بالا می باشد که مورد تایید سازمان غذا و دارو و اداره استاندارد قرار گرفته است. یادآور می شود در این آزمایشگاه کارشناسان و افراد متخصص و با سابقه مشغول به فعالیت هستند. پس با آسودگی خاطر انتخاب کنید.

     

    مراقب باشید گوجه کال به خوردتان ندهند!

    برای درست کردن رب اولین و مهم‌ترین مقوله گوجه‌فرنگی مرغوب است، برای همین باید گوجه‌ها رسیده و آبدار باشند. متاسفانه برخی افراد سودجو برای تهیه رب‌های خانگی که قصد فروش آنها را دارند، از گوجه‌های کال یا گوجه‌هایی که بعضی از قسمت‌هایش سبز‌رنگ است، استفاده می‌کنند.

    روش پخت رب خیلی مهم است؟

    رب گوجه‌فرنگی خواص زیادی دارد؛ یکی از مهم‌ترین خاصیت آن وجود آنتی‌اکسیدانی با نام لیکوپن است. این ماده در اکثر میوه‌های قرمز یافت می‌شود اما منبع اصلی این ماده در گوجه‌فرنگی است. همان‌طور که می‌دانید برای تهیه گوجه‌فرنگی حرارت یکی از مهم‌ترین مرحله در تهیه رب است که در این مرحله به‌دلیل دریافت

    • حرارت
    • لیکوپن

    آزاد می‌شود، یعنی خاصیت آنتی‌اکسیدانی‌اش افزایش پیدا می‌کند.

    تولید کننده رب

    اما در اکثر اوقات رب‌هایی که در خانه و زیرنظر افراد غیرمتخصص تهیه می‌شود، میزان حرارت بیش از حد نیاز است؛ در این صورت می‌توان گفت رب گوجه‌فرنگی که بیش از حد نیاز درمعرض حرارت باشد، نه‌تنها فاقد آنتی‌اکسیدان است بلکه دیگر جز مواد مغذی به‌شمار نمی‌آید.

    تشخیص رب مرغوب از طریق رنگ!

    رب چه خانگی و چه کارخانه‌ای باید رنگ طبیعی گوجه‌فرنگی را داشته باشد؛ یعنی نه خیلی قرمز باشد که در این صورت نشان‌دهنده استفاده از رنگ‌های افزدونی است و ‌نه خیلی ارغوانی باشد که در این صورت می‌توان گفت از گوجه‌های نامرغوب استفاده شده است.

    گوجه فرنگی برای بسیاری از بیماری ها مفید است و سرشار از:

    • لیکوپن،
    • اسید فولیک
    • بتاکارون
    • ویتامین گروه B
    • پتاسیم
    • ویتامین های A و C است.

    بسیاری از متخصصین تغذیه این میوه را ماده ای برای مبارزه با التهاب در بدن می دانند. اسید فولیک موجود در گوجه فرنگی برای از بین بردن عوامل استرس زا و تولید کننده افسردگی بسیار مفید است.

    انواع رب گوجه های ایرانی چی چی لاس

    انواع بسته بندی های محصولات این مجموعه شامل:

    • رب گوجه در قوطی های فلزی ۴۰۰ گرمی،…..،۵۰۰۰ گرمی
    • رب گوجه در ظروف شیشه ای ۲۵۰ گرمی،……،۱۵۰۰ گرمی
    • رب گوجه بسته حلبی ۱۰ کیلو و ۱۸ کیلویی
    • رب گوجه فله
    • رب گوجه بشکه های اسپتیک صادراتی
    اشتراک گذاری
    2
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    رب گوجه فرنگی غلیظ و خوش عطر و طعم با ماندگاری بالا

    اردیبهشت ۱, ۱۴۰۴

    رب گوجه‌فرنگی با ماندگاری بالا؛ انتخابی هوشمندانه برای هر آشپزخانه


    بیشتر

    رب گوجه‌فرنگی یکی از اصلی‌ترین مواد اولیه در آشپزی ایرانی و بین‌المللی است که به دلیل طعم غنی، رنگ جذاب و ارزش غذایی بالا، جایگاه ویژه‌ای در خانه ها دارد.

    اسفند ۲۱, ۱۴۰۳

    فرآیند تولید رب گوجه‌فرنگی


    بیشتر

    رب گوجه فرنگی پاکتی درب دار با طراحی پایه دار، ایستایی مناسبی روی سطوح دارد و درب محکم آن از نشت و آلودگی جلوگیری میکند.

    اسفند ۴, ۱۴۰۳

    رب گوجه پاکتی درب‌دار


    بیشتر

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان