تولید رب گوجه فرنگی کارخانه ای چی چی لاس با حفظ کیفیت در طعم و رنگ، تحت شرایط کاملا بهداشتی و زیر نظر متخصصین با تجربه و با استفاده از بهترین مواد اولیه تولید و به دست مشتری میرسد.
تولید رب گوجه فرنگی کارخانه ای چی چی لاس
عصاره گوجهفرنگی حاوی حجم زیادی از خواص گوجهفرنگی مانند انواع ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدان لیکوپن است.
درجه حرارت پایین و حرارت غیرمستقیم در تولید رب گوجه صنعتی در مقایسه با حرارت بالا و کنترل نشده در تهیه رب خانگی باعث کیفیت بهتر رنگ و افزایش میزان لیکوپن در رب گوجههای صنعتی میشود.
برای تهیه بهترین رب گوجهفرنگی، اغلب از:
- گوجههای درشت
- دارای پوست نازک
- بافت نرم
- توپر
- رنگ قرمز تند هم در پوسته و هم در گوشت
- کاملاً رسیده
- طعم مطلوب
- درصد مواد جامد محلول بالا
- گوجههای سالم، بدون هسته و آلودگی به کپک و سایر آفات استفاده میشود.
خلاصه فرآیند تولید رب گوجه فرنگی کارخانه ای چی چی لاس:
- دریافت گوجه فرنگی
- خیساندن وشستشوی مقدمات گوجه
- سورتینگ و شستشوی گوجه
- خردکردن گوجه
- پخت اولیه
- فیلتراسیون
- تانک فرموله
- تغلیظ آب گوجه
- پاستوریزاسیون
- پرکردن درقوطی ودربندی
- پاستوریزاسیون قوطی پرشده
- عبوراز زیردوش آب سرد
- تیکت زنی وبسته بندی
گوجه مناسب برای تهیه رب:
گوجه فرنگی ها گونه های مختلفی دارند که به دو صورت به عمل می آیند:
- گوجه فرنگی گلخانه ای
- گوجه فرنگی کشاورزی(محلی-صنعتی)
در مورد اول یعنی گوجه فرنگی های گلخانه ای باید گفت که این نوع گوجه را معمولا در زمانی که امکان کشت گوجه فرنگی های کشاورزی(محلی-صنعتی) به دلیل شرایط آب و هوایی در فصل سرما وجود ندارد
و اما گوجه های کشاورزی(محلی-صنعتی) با توجه به شرایط آب و هوای منطقه و نوع بذر با واریته و بریکس های مختلف بدست می آیند.