تولید گوجه فرنگی امروز در میدان کارخانه ای منجی تولیدی شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا می باشد.علاوه بر این، این مجموعه تولیدکننده رب گوجه فرنگی، ترشیجات و شوریجات با برندهای منجی، چی چی لاس و گراهانس میباشد.
خط تولید رب گوجه فرنگی شرکت خزر عصاره وارنا شامل مراحل:
ظرفیت خط تولید رب گوجه فرنگی بر مبنای تناژ ورودی گوجه فرنگی به خط تولید محاسبه می گردد که با در نظر گرفتن ظرفیت یک کارگاه تولید کوچک تا کارخانه های تولیدی بزرگ این مقدار متفاوت خواهد بود.

عصاره گوجهفرنگی حاوی حجم زیادی از خواص گوجهفرنگی مانند انواع ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدان لیکوپن است. درجه حرارت پایین و حرارت غیرمستقیم در تولید رب گوجه کارخانه ای در مقایسه با حرارت بالا و کنترل نشده در تهیه رب خانگی باعث کیفیت بهتر رنگ و افزایش میزان لیکوپن در رب گوجههای کارخانه ای میشود.
رب گوجه منجی با حفظ کیفیت در طعم و رنگ، ابتدا تحت شرایط کاملاً بهداشتی و زیر نظر متخصصین باتجربه، و همچنین با استفاده از بهترین مواد اولیه تولید میشود؛ سپس در نهایت به دست مشتری میرسد. علاوه بر این، این برند در انواع بستهبندیها تولید و عرضه میشود؛ بهطوریکه میتوان نیاز مصرفکنندگان مختلف را برآورده کرد. از جمله این بستهبندیها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
