تولید رب گوجه فرنگی صادراتی به کشور عراق بر اساس ذائقه و سلیقه مردمان همان منطقه صورت می گیرد. تولیدی برند چی چی لاس به این امر کاملا آشنایی دارد. این مجموعه محصولات خود را بر اساس سلایق تمام افراد تولید می کند.

تولید رب گوجه فرنگی
همه ما با نحوه تولید رب گوجه فرنگی به صورت خانگی و صنعتی آشنا هستیم. اما می خواهم به طور مختصر مراحل تولید رب را برای شما درج کنم تا آن دسته از افرادی که اطلاعات کاملی ندارند با مطالعه آن راحت مطالب مفید را دریافت نمایند.
- دریافت گوجه فرنگی
- خیساندن وشستشوی مقدمات گوجه
- سورتینگ و شستشوی گوجه
- خردکردن گوجه
- پخت اولیه
- فیلتراسیون
- تانک فرموله
- تغلیظ آب گوجه
- پاستوریزاسیون
- پرکردن درقوطی ودربندی
- پاستوریزاسیون قوطی پرشده
- عبوراز زیردوش آب سرد
- تیکت زنی وبسته بندی
صادرات رب گوجه به عراق
رب گوجه فرنگی چی چی لاس یکی از محبوبترین و باکیفیت ترین رب های صادراتی ایران به کشور عراق می باشد.
رب چی چی لاس به عنوان یک محصول بی رقیب بخش عمده ای از بازار رب کنسرو شده در کشور عراق را بخود اختصاص داده است چرا که این محصول از نظر کیفی بالاترین سطح استاندارد را داراست و باب طبع مشتریان نهایی خود میباشد.
بررسی میدانی بازار و آشنایی با ذائقه مشتریان خود در کشورهای مختلف باعث رویکردی مطلوب به این محصول شده است.
- غلظت بالا
- استفاده از نمک تصفیه شده
- ماندگاری بالا
- عدم استفاده از مواد نگهدارنده از جمله ویژگی های رب صادراتی چی چی لاس به کشور عراق محسوب می شود.