cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • خزر عصاره وارنا
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری عکس
    • تماس با ما

    تولید رب گوجه فرنگی با برند چی چی لاس

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • رب گوجه چی چی لاس
    • تولید رب گوجه فرنگی با برند چی چی لاس
    خرداد ۲, ۱۳۹۷
    تولید رب گوجه

    تولید رب گوجه فرنگی با برند چی چی لاس

    تولید رب گوجه فرنگی با  برند چی چی لاس

    در مورد تهیه رب گوجه فرنگی چه می دانید؟ آیا دوست دارید رب گوجه فرنگی با کیفیت را بشناسید؟ آیا مایل هستید با برند جدید رب گوجه فرنگی چی چی لاس CHICHI las آشنا شوید؟

    تولید رب گوجه

    گوجه فرنگی امروز در میدان متشکل از گوجه های رسیده و نمک است همچنین تازگی و رنگ آن، در کیفیت تولید رب مرغوب نقش اساسی دارد.

    تولید رب گوجه

    در تولید رب گوجه فرنگی ، ابتدا گوجه های رسیده و آبدار را بعد از مرحله شستشو و گندزدایی، پوست و دانه گوجه ها را گرفته و تحت فشار می پزند. پس از اینکه حجم آن کم شد برای بار دوم آن را تحت فشار و با درجه حرارت استاندارد می پزند تا کنسانتره غنی شده بدست آید. لازم به ذکر است رعایت حرارت استاندارد مانع از از بین رفتن لیکوپن موجود در گوجه می شود که حرارت مناسب باعث آزاد شدن این ماده موثره می شود.

    تولید رب گوجه

    لیکوپن ماده ای است که از دسته آنتی اکسیدانهاست و در میوه های قرمز مخصوصا گوجه فرنگی می باشد گفتنی است وجود این ماده در سلامتی بدن نقش بسزایی ایفا می کند.محصولی که در تصویر مشاهده می کنید یکی از بهترین گوجه فرنگی در میدان تره بار تهران امروز موجود در ایران و بازار صادرات است که به شما توصیه می کنم این محصول با کیفیت را در سبد خرید خود قرار دهید.

    تولید رب گوجه

    خواص رب گوجه فرنگی

    رب گوجه فرنگی خوب و سالم فقط از ترکیب گوجه فرنگی رسیده و نمک تهیه می شود. در هر ۱۰۰ گرم رب گوجه فرنگی که در دمای استاندارد تهیه شده باشد.

    • ۴۵/۸۹ کیلوکالری انرژی
    • ۳/۷ پروتئین
    • ۰/۳۳ چربی
    • ۷/۱۳ کربوهیدرات دارد.

    اکثرا رب گوجه های حلبی مصرف کنندگانی مانند :

    • رستورانها
    • هتلها
    • اغذیه فروشیها
    • آشپزخانه های مرکزی
    • آشپزخانه ارگان های بزرگ
    • صادرات به کشورها را دارا می باشند.

    تولید رب گوجه

    رب گوجه طبیعی چیست؟

    فرآورده هاي حاصل از تغلیظ آب گوجه فرنگی که به جهت نگهداری طولانی پس از طی فرایندهایی و افزودن نمک، در بسته بندي های مختلف فلزي یا غیر فلزی تولید و بسته بندی می شود. درتهیه رب گوجه طبیعی نباید از:

    1. نگهدارنده
    2. طعم دهنده ها
    3. رنگ ها
    4. دیگر مواد شیمیایی

    در ترکیبات این محصولات استفاده شود فرآورده هاي حاصل از تغلیظ آب گوجه فرنگی که به جهت نگهداری طولانی پس از طی فرایندهایی و افزودن نمک، در بسته بندي های مختلف فلزي یا غیر فلزی تولید و بسته بندی می شود.

    اشتراک گذاری
    2
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    رب گوجه فرنگی غلیظ و خوش عطر و طعم با ماندگاری بالا

    اردیبهشت ۱, ۱۴۰۴

    رب گوجه‌فرنگی با ماندگاری بالا؛ انتخابی هوشمندانه برای هر آشپزخانه


    بیشتر

    رب گوجه‌فرنگی یکی از اصلی‌ترین مواد اولیه در آشپزی ایرانی و بین‌المللی است که به دلیل طعم غنی، رنگ جذاب و ارزش غذایی بالا، جایگاه ویژه‌ای در خانه ها دارد.

    اسفند ۲۱, ۱۴۰۳

    فرآیند تولید رب گوجه‌فرنگی


    بیشتر

    رب گوجه فرنگی پاکتی درب دار با طراحی پایه دار، ایستایی مناسبی روی سطوح دارد و درب محکم آن از نشت و آلودگی جلوگیری میکند.

    اسفند ۴, ۱۴۰۳

    رب گوجه پاکتی درب‌دار


    بیشتر

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان