cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • خزر عصاره وارنا
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری عکس
    • تماس با ما

    توصیه های مهم در مورد رب گوجه فرنگی خوب

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • دسته‌بندی نشده
    • توصیه های مهم در مورد رب گوجه فرنگی خوب
    اردیبهشت ۱۶, ۱۳۹۸
    توصیه های مهم در مورد رب

    توصیه های مهم در مورد رب گوجه فرنگی خوب

    توصیه های مهم در مورد رب گوجه فرنگی خوب را باید جدی گرفت. از این رو یک کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا و دارو توصیه هایی درمورد تهیه رب گوجه فرنگی شرح داده اند که به آن می پردازیم.

    توصیه های مهم در مورد رب گوجه

    مریم زاهدی یکی از کارشناسان کنترل غذا و دارو اذعان داشتند که رب گوجه فرنگی به عنوان یک چاشنی اصلی در تهیه غذاهای ایرانی می باشد. عصاره گوجه فرنگی حاوی حجم زیادی از خواص گوجه فرنگی مانند انواع :

    • ویتامین ها
    • مواد معدنی
    • فیبر
    • بتاکاروتن
    • آنتی اکسیدان لیکوپن

    است. همچنین تاکید کردند: درجه حرارت پایین و حرارت غیرمستقیم در تولید رب گوجه صنعتی در مقایسه با حرارت بالا و کنترل نشده در تهیه رب خانگی باعث کیفیت بهتر رنگ و افزایش میزان لیکوپن در رب گوجه های صنعتی می شود.

    توصیه های مهم در مورد رب

    مطالبی در مورد استفاده نمک در رب گوجه

    زاهدی ادامه داد: ضمن اینکه معمولا میزان نمک در رب گوجه های خانگی معمولا نا مشخص است و در موارد زیادی این میزان بیشتر از حد مجاز آن (۲٪ ) است و این در حالیست که در برخی موارد دیگر میزان نمک بسیار کم بوده و منجر به مستعد شدن شرایط برای ایجاد آلودگی های قارچی زود هنگام می شود. بیان نمود، افزودن هرگونه:

    • مواد نگهدارنده
    • قوام دهنده
    • طعم دهنده
    • مواد افزودنی
    • مواد شیمیایی
    • رنگ به رب گوجه

    ممنوع بوده و تقلب محسوب می‌شود که این موارد در آزمایشگاه مواد غذایی مورد آزمون قرار می‌گیرد و موارد تخلف به مراجع قانونی گزارش می‌شود.

    توصیه دیگر از مریم زاهدی

    زاهدی توصیه کرد: در صورت تمایل به تهیه رب گوجه فرنگی خانگی ضمن رعایت اصول بهداشتی، این محصول را در حجم کم تهیه کرده و در ظروف درب دار شیشه‌ای و در یخچال نگهداری کنند و از خریداری رب‌هایی که تحت عنوان رب خانگی بدون بسته‌بندی و مشخصات هستند جدا خودداری شود.

    توصیه های مهم در مورد رب

    اشتراک گذاری
    1
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    ترشی فلفل هالوپینو چی چی لاس تهیه شده از فلفل های هالوپینو تازه و ارائه طعم ترکیبی جادویی ترش و تند

    اسفند ۹, ۱۴۰۳

    ترشی هالوپینو چیچیلاس مناسب صادرات


    بیشتر

    روش بسته بندی اسپتیک باعث می شود محصول بدون نیاز به مواد نگهدارنده و بدون آلودگی برای مدت طولانی قابل نگهداری باشد.

    دی ۱۱, ۱۴۰۳

    بسته‌بندی اسپتیک رب گوجه فرنگی چی چی لاس


    بیشتر

    ترشی فلفل هالوپینو با بسته بندی بهداشتی و کیفیت بالا، گزینه ای عالی برای صادرات و مصرف در کنار انواع غذاها

    آذر ۲۱, ۱۴۰۳

    خرید ترشی فلفل هالوپینو چی چی لاس به‌صورت مستقیم از تولیدکننده


    بیشتر

    دیدگاه ها بسته شده است

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان