شرکت خزر عصاره وارنا
خانه / رب گوجه صنعتی / تهیه رب گوجه فرنگی صنعتی در کارخانه

تهیه رب گوجه فرنگی صنعتی در کارخانه

تهیه رب گوجه فرنگی صنعتی در کارخانه مراحل مختلفی دارد.
به طور کلی، رب گوجه فرنگی به دوصورت خانگی و کارخانه ای انجام
می شود.
رب گوجه فرنگی صنعتی دارای استانداردهایی است که رب گوجه خانگی ندارد.
در زیر شما را به تولید رب گوجه فرنگی به صورت صنعتی در کارخانه آشنا می کنیم.

بهترین گوجه برای تهیه رب گوجه‌ فرنگی

گوجه فرنگی دارای انواع زیادی است اما آن‌هایی را که برای تولید رب مورد استفاده قرار می‌دهند به 2 گروه گرد و گلابی‌ شکل تقسیم می‌شوند. انواع (گرد) معمولاً آبکی و دارای مواد جامد بالا و خوش‌رنگی هستند ولی انواع (گلابی) شکل سفت‌تری دارند و دارای مواد جامد کمتر، اما مواد پکتینی بیشتری هستند.

مورد استفاده برای رب را از انواعی که دارای:

  • پوست نازک
  • بافت نرم
  • مواد جامد زیاد
  • رنگ قرمز تند
  • طعم مطلوب
  • عاری از کپک
  • بدون هسته درشت

    تهیه رب گوجه فرنگی صنعتیرب

    رب گوجه‌فرنگی خمیری غلیظ است که در آشپزی از آن استفاده می‌شود.
    برای تهیه رب گوجه فرنگی صنعتی، بعد از گرفتن دانه‌ها و پوست گوجه‌ها آن‌ها را برای چندین ساعت تحت‌فشار، می‌پزند.
    سپس از غلظت آن کم کرده و دوباره محصول را می‌پزند تا یک کنستانتره غنی به دست بیاید. درجه حرارت پایین و حرارت غیرمستقیم در تولید رب گوجه فرنگی در مقایسه با حرارت بالا و کنترل نشده در تهیه رب خانگی باعث کیفیت بهتر رنگ و افزایش میزان لیکوپن در رب گوجه‌های کارخانه ای می‌شود

  • کاملاً رسیده باشد انتخاب می‌کنند.
جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
مدیر عامل: مهندس ابراهیم پاسکی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09120437969
شماره تلفن ثابت:01133304007
شماره فکس:01133304007
پست الکترونیکی: foodkov@yahoo.com

مطلب پیشنهادی

رب

خرید رب گوجه فرنگی صنعتی با نام چی چی لاس

خرید رب گوجه فرنگی صنعتی با نام چی چی لاس تولید شرکت صنایع غذایی خزر …

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.