cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • خزر عصاره وارنا
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری عکس
    • تماس با ما

    تهیه رب گوجه صنعتی در کارخانه

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • دسته‌بندی نشده
    • تهیه رب گوجه صنعتی در کارخانه
    تیر ۳, ۱۳۹۸
    تهیه رب گوجه صنعتی

    تهیه رب گوجه صنعتی در کارخانه

    تهیه رب گوجه صنعتی در کارخانه مراحل مختلفی دارد. به طور کلی، رب گوجه فرنگی به دوصورت خانگی و کارخانه ای انجام می شود. رب گوجه صنعتی دارای استانداردهایی است که رب خانگی ندارد. ما در این سایت شما را به تولید رب گوجه فرنگی به صورت صنعتی در کارخانه آشنا می کنیم.

    گوجه فرنگی چیست؟

    گوجه‌فرنگی میوه‌ای ارزشمند است که اولین بار در آمریکا شناخته شد. این میوه قبل از رسیدن نارس بوده و حاوی ماده‌ای سمی به نام (سولانین) است که مصرف آن خطرناک است. این میوه پس‌ از آن که رسید، قرمز و آبدار شده و فاقد سولانین و قابل‌ مصرف می‌شود. در واقع نوعی آنتی‌ اکسیدان به نام (لیکوپن) مسئول ایجاد رنگ قرمز در گوجه‌فرنگی است، که می‌تواند با رادیکال‌ های موجود در بدن مبارزه کند. معمولاً لیکوپن گوجه‌ فرنگی زمانی بیشترین تأثیر را دارد که کمی حرارت دیده تا قابلیت‌ های مهم و جذب آن در بدن افزایش یابد.

    تهیه رب گوجه صنعتی

     

    بهترین گوجه برای تهیه رب!

    گوجه‌فرنگی دارای انواع زیادی است اما آن‌هایی را که برای تولید رب مورداستفاده قرار می‌دهند به ۲ گروه گرد و گلابی‌ شکل تقسیم می‌شوند. انواع (گرد) معمولاً آبکی و دارای مواد جامد بالا و خوش‌رنگی هستند ولی انواع (گلابی) شکل سفت‌تری دارند و دارای مواد جامد کمتر، اما مواد پکتینی بیشتری هستند. و همچنین گوجه‌ فرنگی مورد استفاده برای رب را از انواعی که دارای:

    • پوست نازک
    • بافت نرم
    • مواد جامد زیاد
    • رنگ قرمز تند
    • طعم مطلوب
    • عاری از کپک
    • بدون هسته درشت
    • کاملاً رسیده باشد انتخاب می‌کنند.

    تهیه رب گوجه صنعتی

    تهیه رب گوجه صنعتی

    رب گوجه‌فرنگی خمیری غلیظ است که در آشپزی از آن استفاده می‌شود. برای تهیه رب گوجه صنعتی، بعد از گرفتن دانه‌ها و پوست گوجه‌ها آن‌ها را برای چندین ساعت تحت‌فشار، می‌پزند. سپس از غلظت آن کم کرده و دوباره محصول را می‌پزند تا یک کنستانتره غنی به دست بیاید. درجه حرارت پایین و حرارت غیرمستقیم در تولید رب گوجه صنعتی در مقایسه با حرارت بالا و کنترل نشده در تهیه رب خانگی باعث کیفیت بهتر رنگ و افزایش میزان لیکوپن در رب گوجه‌های کارخانه ای می‌شود.

    http://iranpaste.ir/wp-content/uploads/2019/03/کارخانه-تولید-رب.mp4
    اشتراک گذاری
    1
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    ترشی فلفل هالوپینو چی چی لاس تهیه شده از فلفل های هالوپینو تازه و ارائه طعم ترکیبی جادویی ترش و تند

    اسفند ۹, ۱۴۰۳

    ترشی هالوپینو چیچیلاس مناسب صادرات


    بیشتر

    روش بسته بندی اسپتیک باعث می شود محصول بدون نیاز به مواد نگهدارنده و بدون آلودگی برای مدت طولانی قابل نگهداری باشد.

    دی ۱۱, ۱۴۰۳

    بسته‌بندی اسپتیک رب گوجه فرنگی چی چی لاس


    بیشتر

    ترشی فلفل هالوپینو با بسته بندی بهداشتی و کیفیت بالا، گزینه ای عالی برای صادرات و مصرف در کنار انواع غذاها

    آذر ۲۱, ۱۴۰۳

    خرید ترشی فلفل هالوپینو چی چی لاس به‌صورت مستقیم از تولیدکننده


    بیشتر

    دیدگاه ها بسته شده است

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان