cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • خزر عصاره وارنا
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری عکس
    • تماس با ما

    تفاوت رب انار شرکتی و سنتی

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • بسته بندی محصولات بسته بندی شیشه
    • تفاوت رب انار شرکتی و سنتی
    مهر ۱۲, ۱۴۰۲

    انواع رب انار کاملا طبیعی و باکیفیت هستند، اما روش تهیه رب انار شرکتی و سنتی تفاوت‌هایی باهم دارد. رب انار شرکتی توسط دستگاه‌های پیشرفته تولید می‌شود اما رب انار سنتی به روش خانگی تهیه می‌گردد. در تهیه رب انار به روش سنتی، افراد زیادی مشغول به کار هستند. جدا کردن دانه انار و آب‌گیری آن در روش شرکتی، توسط تجهیزات مدرن انجام می‌شود، اما در روش سنتی این‌طور نیست.

    از دیگر تفاوت‌های انواع رب انار شرکتی و سنتی، زمان تهیه محصول است. که در روش شرکتی در زمان کمی حجم زیادی از رب انار تولید می‌شود، اما در روش سنتی این‌گونه نیست. ازنظر قیمت نیز، محصولات شرکتی با سنتی متفاوت است. عرضه رب شرکتی در بسته‌بندی‌های مختلف به همه شهرها ممکن است، اما در حالت سنتی، بسته‌بندی استاندارد و خرید راحت نیست.

    نحوه مصرف رب انار برای غلظت خون|خواص رب انار برای غلظت خون

    شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از دو دهه تجربه موفق و با دراختیار داشتن مجموعه کاملی از دانش، توان، تجربه و تخصص و بهرمندی از کارشناسان و نیروهای مجرب، ضمن ارائه طیف وسیعی از خدمات تخصصی بازرگانی اقدام به صادرات رب انار چی چی لاس در سطح بین اللملی می نماید.

    رب انار شرکتی – تولید کاملا مکانیزه

    رب انار شرکتی کاملا مکانیزه تولید و طعم فوق‌العاده‌ای دارد. از رب انار چی چی لاس می‌توان در آشپزی غذاهایی چون جوجه ترش، انار بیج، کباب‌ترش، فسنجان و… استفاده نمود. رب انارهای مکانیزه در ظروف بهداشتی عرضه می‌شود تا کاملا سالم و بهداشتی به دست مشتری برسد.

    مراحل تولید رب انار شرکتی کاملا مکانیزه به شرح زیر است:

    • شستشو : شستشوی انارها در کارخانه، توسط دستگاه‌های مکانیزه انجام می‌شود.
    • پوست گیری: دانه‌های انار جداسازی و روانه مرحله بعدی می‌شود.
    • آبگیری: دانه انار به‌صورت کاملا مکانیکی و توسط دستگاه‌های پیشرفته انجام می‌گیرد.
    • غلیظ نمودن: بعد از آبگیری انار، مایع روی حرارت درون ظرف منتقل می‌شود تا غلیظ گردد.
    • بسته بندی: بعد از طی این مراحل، رب انار غلیظ درون ظروف مناسب بسته‌بندی می‌شود. و به‌صورت استاندارد و بهداشتی به بازار عرضه می‌شود.

    توزیع بدون واسطه رب انار چی چی لاس

    این محصول، کاملا تازه و مرغوب و در بسته‌بندی‌های مختلف و مناسب به مشتریان عرضه می‌شود. قیمت منصفانه رب انار شرکتی چی چی لاس، برای خریداران بسیار به‌صرفه است.

    برای خرید بدون واسطه رب انار چی چی لاس، می‌توانید به سایت مراجعه و خریداری نمایید. برای کسب اطلاعات بیشتر و هماهنگی با شماره تلفن‌های مندرج در سایت تماس حاصل نمایید.

    بهترین زمان خوردن رب انار

    انار یکی از پرمنفعت‌ترین میوه‌های پاییزی است که مصرف آن بسیار توصیه شده است. فرآورده‌های انار نیز خواص این میوه را داراست. رب انار در پاک‌سازی معده و تصفیه خون تاثیر دارد و عملکرد مغز، قلب و کبد را بهبود می‌بخشد.

    بهترین زمان خوردن انار، صبح ناشتا است، چون باعث لاغری و کاهش وزن بدن می‌گردد. با مصرف رب انار ترش و شیرین بعد از هر وعده غذایی، معده و کبد چرب را تقویت و پاک‌سازی می‌شود.

    خواص رب انار

    برای سفارش این چاشنی خوشمزه می توانید از طریق شماره های درج شده در سایت ما با همکاران ما ارتباط برقرار نمایید و اطلاعات لازم در خصوص محصول را دریافت کنید.

    اشتراک گذاری
    3
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    رب انار اصیل شمالی چی چی لاس چاشنی بینظیر برای انواع کیک های ملس

    اردیبهشت ۸, ۱۴۰۴

    رب انار چیچیلاس طبیعی


    بیشتر

    رب انار و سالاد یک ترکیب بهشتی

    فروردین ۲۷, ۱۴۰۴

    رب انار چی چی لاس برای سالاد؛ طعمی خاص در کنار سلامت


    بیشتر

    رب انار صنعتی چی چی لاس تهیه شده از انارهای مرغوب و درجه یک

    فروردین ۱۹, ۱۴۰۴

    کاربرد رب انار در غذا: مزایای استفاده، روش تولید و صادرات رب انار طبیعی


    بیشتر

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان