cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • خزر عصاره وارنا
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری عکس
    • تماس با ما

    تفاوت خیارشور نمکی و سرکه ای

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • خیارشور چی چی لاس
    • تفاوت خیارشور نمکی و سرکه ای
    خرداد ۳۰, ۱۴۰۳

    شاید تصور کنید خیارشور فقط شور است و با نمک درست می‌شود، اما اینگونه نیست.

    خیارشور نمکی و سرکه‌ای دو نوع معروف و برتر این خوراکی لذیذ به حساب می‌آیند.

    بسیاری از افراد این خوراکی را با نمک و عده‌ای هم با سرکه درست می‌کنند.

    اما حالا چه فرقی می‌کند نمک یا سرکه؟ در این مطلب قصد داریم ضمن بیان تفاوت به این دو مدل معروف خیارشور، درباره نحوه درست کردن و تولید هر کدام نکات مهمی را ارائه دهیم و بهترین و باکیفیت ترین خیارشور عرضه شده به بازار را به شما معرفی کنیم پس با ما همراه ما باشید.

    تفاوت خیارشور نمکی و سرکه ‌ای در چیست؟

    اصلی‌ترین تفاوت بین خیارشور نمکی و سرکه ‌ای در نوع روش تهیه آنهاست. یعنی در واقع خیارشور همان خیارشور است اما دو روش برای تهیه آن وجود دارد. خیارشور نمکی همانطور که از نامش پیداست، با استفاده از نمک درست می‌شود. یعنی نمک ماده اصلی در تولید این محصول است. در خیارشور سرکه‌‌ای، این سرکه است که نقش ماده اصلی را بازی می‌کند. پس در واقع این محصول را با سرکه درست می‌کنند. این تغییر مواد برای ایجاد تفاوت‌ها استفاده می‌شود. این تغییر مواد اولین جایی که خود را نشان می‌دهد، در طعم محصول است. خیارشور نمکی، از ترشی کمتری برخوردار است و بیشتر مزه‌ی شوری می‌دهد. در حالی که مدل سرکه‌ ای، طعمی مایل به ترشی و طعم سرکه‌ای دارد. در واقع در این حالت شما ترشی خیار درست کرده اید.

    تفاوت دیگر این دو مدل در ساختار آن است. مدل اول یعنی خیاری که با نمک درست می‌شود بافتی نرم‌تر دارد، به صورتی که هنگام خوردن آن صدای تردی خیار را نخواهید شنید. اما مدل سرکه‌ای تردتر است و خوردن آن حس خوبی را به شخص القا می‌کند. خیارشور نمکی مدت زمان بیشتری طول می‌کشد تا تهیه شود، در حالی که سرکه به دلیل ساختار ترش مزه آن سریع‌تر درست می‌شود. البته سلیقه‌ها متفاوت است و مردم مناطق مختلف با توجه طبع غذایی خود خیارشور درست می‌کنند. به عنوان مثال غربی‌ها و آمریکایی‌ها، بیشتر خیارشور را با نمک انتخاب می‌کنند. در حالی که در ایران این محصول اغلب موارد با سرکه و سبزیجات مختلف تهیه می‌شود.

     

    بین خیارشور سرکه ‌ای و نمکی، کدام یک بهتر است؟

    گفته شده که اصلی‌ترین تفاوت میان خیارشور نمکی و سرکه ای، در طعم و بافت آن است.

    اگر طرفدار طعم شور هستید از مدل نمکی و اگر ترشیجات دوست دارید، از مدل سرکه ‌ای استفاده کنید. همچنین لازم به ذکر است که تهیه خیارشور نمکی بسیار سریع‌تر و آسان‌تر از مدل سرکه‌ای است.

    حتی در برخی از دستور تهیه‌ها در عرض یک الی دو روز با نمک می‌توانید این محصول را درست کنید. در حالی که سرکه نیاز به مدت زمان بیشتری دارد تا خیار را تبدیل به محصول مورد نظر کند. اما سوال اصلی اینجاست که بین این دو نوع کدام یک بهتر است؟ برای پاسخ دادن به این سوال لازم است بدانید از نظر ساختاری و ترکیبی، تفاوتی میان این دو محصول نیست.

    در واقع نمی‌توان گفت که کدام یک بهتر است زیرا، بهتر بودن در اینجا معنایی ندارد. همه چیز به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد. البته طبیعی است برای افرادی که مشکل فشار خون دارند، خیار شور نمکی انتخاب مناسبی نیست. نکته‌ای که باید به آن توجه کنید این است که اگر برای تهیه خیارشور به همراه سرکه از مقداری سبزیجات دیگر استفاده کنید، این سبزیجات در مدت زمان طولانی مانند چند هفته، تاثیر زیادی روی خیار می‌گذارند. این تاثیرات علاوه بر طعم در ارزش غذایی و مواد معدنی که به هنگام خوردن جذب می‌کنید، قابل مشاهده است.

    هر محصول خوراکی ای را باید از مجموعه های معتبر خریداری کرد، مجموعه های زیادی در بازار وجود دارند که انواع برند خیار شور  را به صورت عمده در بازار به فروش می رسانند.خیار شور امروزه یک محصول بسیار محبوب در سراسر دنیا می باشد و استفاده از آنرا بسیاری از پزشکان در کشورهای پیشرفته اروپایی توصیه می کنند چرا که خیار شور سلامت دستگاه گوارش را افزایش می دهدبرای همین بسیار مهم است که از چه برندی استفاده میکنید.

    خیار شور چی چی لاس

    یکی از بهترین و با کیفیت ترین انواع خیار شور، خیار شور چی چی لاس می باشد، این محصول نیز یکی از بهترین و دلنشین‌ترین طعم‌های خیارشور را دارد.با توجه به پیشرفت صنعت و تکنولوژی بسته بندی مواد غذایی، امروزه انواع خیار شور را در بسته بندیهای مختلف مانند حلب، قوطی و یا شیشه ای به بازار عرضه می کنند.

    خیار شور چی چی لاس در بسته بندیهای مختلف شیشه ۴۸۰ گرمی، ۶۸۰ گرمی و ۱۵۰۰ گرمی و بسته بندی قوطی ۸۰۰ گرمی و ۴۰۰۰ گرمی و به صورت حلب ۱۷ کیلویی در بازار موجود می باشد و افراد با توجه به نیاز خود می توانند آنها را خریداری کنند.شرکت خزر عصاره وارنا با چند دهه سابقه در عرصه توزیع انواع خیار شور قوطی و بسته بندی افتخار این را دارد که سهم عظیمی از تقاضای بازار را هر ساله تامین می کند.

    خیارشور در کارخانه چی چی لاس در شرایط کاملا بهداشتی و استریل تهیه می‌شود و محصولات تولیدی این شرکت با بهره گیری از بهترین میوه ها تهیه و فرآوری می‌گردد و با استفاده از بسته بندی‌های مدرن و قابل رقابت توانسته است در بازار داخلی و بین المللی بدرخشد.

    نحوه درست کردن خیارشور با سرکه

    بعد از بررسی تفاوت‌های خیارشور نمکی و سرکه ای، حال به صورت اجمالی روش تهیه هر کدام را بررسی می‌کنیم. خیارشور سرکه‌ای طرفداران بیشتری دارد و به خاطر ترد بودن آن، بیشتر تهیه می‌شود. برای تهیه این محصول ابتدا به این موارد نیاز دارید:

    • خیار تازه و قلمی
    • سرکه سفید، برای هر دو کیلو خیار، ۱ فنجان
    • آب، به مقدار ظرف
    • سیر
    • ترخون
    • فلفل سبز
    • نمک

    برای تهیه خیارشور سرکه ای، ابتدا خیارها و سبزیجات معطر را به خوبی بشویید. سپس از یک ظرف شیشه‌ای استفاده و مواد را به همراه سیر و فلفل سبز درون ظرف قرار دهید. مقدار مناسب آب را به همراه نصف لیوان نمک بجوشانید، سپس صبر کرده تا آب ولرم شود. مقداری سرکه به آب اضافه و آن را درون ظرف مواد بریزید. درب ظرف شیشه‌ای را به خوبی محکم کنید تا به هیچ عنوان هوا نکشد. سپس یک هفته الی ۱۰ روز، ظرف را در یک محیط خنک و دور از نور خورشید قرار دهید. بعد از گذشت زمان خیارشور سرکه‌ای شما آماده است.

    نحوه درست کردن خیارشور نمکی

    از عمده‌ترین تفاوت‌ها میان خیارشور نمکی و سرکه ای، مدت زمان تهیه آن‌ها است. در این مدل دیگر نیازی نیست چند هفته صبر کنید تا خیارشور داشته باشید. با استفاده از مقداری نمک و چند ترفند ویژه، می‌توانید این محصول را در عرض ۱ الی ۲ روز هم تهیه و میل کنید. برای اینکار به مواد زیادی نیاز ندارید. ابتدا موارد زیر را آماده و سپس از دستورالعمل پیروی کنید.

    • خیار قلمی و تازه، به اندازه مورد نیاز
    • نمک یا سنگ نمک، به اندازه شوری که دوست دارید(برای هر ۱۰ لیوان آب یک فنجان نمک)
    • ترخون، برگ کرفس و سبزیجات معطر، به اندازه ظرف
    • آب، به مقدار ظرف مورد نظر
    • سیر، ۵ حبه
    • فلفل سبز تند، به تعداد لازم

    برای تهیه این خیارشور مانند نوع قبلی، ابتدا خیارها و سبزیجات را به خوبی بشویید و سپس بعد از خشک شدن در یک ظرف شیشه‌ای با ابعاد مناسب قرار دهید. سپس به مقدار ظرف، آب و نمک را بجوشانید توجه کنید برای هر ۱۰ لیوان یک فنجان نمک استفاده کنید. اگر از سنگ نمک استفاده کنید نتیجه کار بهتر خواهد شد. سپس صبر کنید تا دمای آب کم شود. در آخر، آب و نمک را درون ظرف مواد بریزید و درب آن را به خوبی ببندید. حال به جای اینکه ظرف را تا چند هفته به حال خود رها کنید، شیشه مواد را درون یک قابلمه پر از آب قرار دهید و به مدت ۱۵ الی ۲۵ دقیقه آن را بجوشانید، سپس ظرف را درون یخچال قرار دهید و بعد از یک روز از خیارشور به دست آمده میل کنید و لذت ببرید.

    اگر به دنبال خرید قیمت خیارشور چی چی لاس می باشید می توانیداز طریق سایت با ما در تماس  باشید.

    اشتراک گذاری
    3
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    رب انار اصیل شمالی چی چی لاس چاشنی بینظیر برای انواع کیک های ملس

    اردیبهشت ۸, ۱۴۰۴

    رب انار چیچیلاس طبیعی


    بیشتر

    زیتون شور سبز رنگ و کم نمک مناسب برای رژیم غذایی

    اردیبهشت ۷, ۱۴۰۴

    زیتون شور در رژیم غذایی


    بیشتر
    اردیبهشت ۶, ۱۴۰۴

    طرز تهیه ترشی فلفل هالوپینو چی‌چی‌لاس در خانه


    بیشتر

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان