شاید تصور کنید خیارشور فقط شور است و با نمک درست میشود، اما اینگونه نیست. خیارشور نمکی و سرکه ای دو نوع معروف و برتر این خوراکی لذیذ به حساب میآیند. بسیاری از افراد این خوراکی را با نمک و عدهای هم با سرکه درست میکنند. اما حالا چه فرقی میکند نمک یا سرکه؟ در این مطلب قصد داریم ضمن بیان تفاوت خیارشور نمکی و سرکه ای، درباره نحوه درست کردن و تولید هر کدام نکات مهمی را ارائه دهیم و بهترین و باکیفیت ترین خیارشور عرضه شده به بازار را به شما معرفی کنیم پس با ما همراه ما باشید.

اصلیترین تفاوت بین خیارشور نمکی و سرکه ای در نوع روش تهیه آنهاست. یعنی در واقع خیارشور همان خیارشور است اما دو روش برای تهیه آن وجود دارد. خیارشور نمکی همانطور که از نامش پیداست، با استفاده از نمک درست میشود. یعنی نمک ماده اصلی در تولید این محصول است. در خیارشور سرکهای، این سرکه است که نقش ماده اصلی را بازی میکند. پس در واقع این محصول را با سرکه درست میکنند. این تغییر مواد برای ایجاد تفاوتها استفاده میشود. این تغییر مواد اولین جایی که خود را نشان میدهد، در طعم محصول است. خیارشور نمکی، از ترشی کمتری برخوردار است و بیشتر مزهی شوری میدهد. در حالی که مدل سرکه ای، طعمی مایل به ترشی و طعم سرکهای دارد. در واقع در این حالت شما ترشی خیار درست کرده اید.
تفاوت دیگر این دو مدل در ساختار آن است. مدل اول یعنی خیاری که با نمک درست میشود بافتی نرمتر دارد، به صورتی که هنگام خوردن آن صدای تردی خیار را نخواهید شنید. اما مدل سرکهای تردتر است و خوردن آن حس خوبی را به شخص القا میکند. خیارشور نمکی مدت زمان بیشتری طول میکشد تا تهیه شود، در حالی که سرکه به دلیل ساختار ترش مزه آن سریعتر درست میشود. البته سلیقهها متفاوت است و مردم مناطق مختلف با توجه طبع غذایی خود خیارشور درست میکنند. به عنوان مثال غربیها و آمریکاییها، بیشتر خیارشور را با نمک انتخاب میکنند. در حالی که در ایران این محصول اغلب موارد با سرکه و سبزیجات مختلف تهیه میشود.

گفته شده که اصلیترین تفاوت میان خیارشور نمکی و سرکهای، در طعم و بافت آن است. اگر طرفدار طعم شور هستید، مدل نمکی گزینه بهتری است. اما اگر ترشیجات را ترجیح میدهید، خیارشور سرکهای انتخاب مناسبی خواهد بود. همچنین تهیه خیارشور نمکی بسیار سریعتر و آسانتر از مدل سرکهای انجام میشود.
حتی در برخی از دستور تهیهها، میتوان با استفاده از نمک، در عرض یک تا دو روز خیارشور آماده کرد. در حالی که تهیه خیارشور سرکهای زمان بیشتری میطلبد تا خیار به خوبی طعمدار و قابل مصرف شود.
اما سؤال اصلی اینجاست: بین این دو نوع، کدام یک بهتر است؟ پاسخ مشخصی وجود ندارد؛ چرا که از نظر ساختاری و ترکیبی تفاوت چندانی میان آنها نیست. در واقع، انتخاب بهتر به سلیقه و ذائقه شخصی بستگی دارد.
البته باید در نظر گرفت که خیارشور نمکی به دلیل داشتن نمک بالا، برای افراد دارای فشار خون بالا مناسب نیست. در مقابل، خیارشور سرکهای ممکن است گزینهای سالمتر باشد.

اگر هنگام تهیه خیارشور سرکهای، از سبزیجاتی مانند شوید، سیر یا ترخون استفاده کنید، این مواد در طول زمان تأثیر مثبتی بر طعم و ارزش غذایی محصول میگذارند. این تأثیرات نهتنها طعم را بهتر میکنند، بلکه مواد معدنی و خواص مفیدی نیز به خیارشور اضافه میشود.
هر محصول خوراکی را باید از مجموعههای معتبر تهیه کرد. برندهای مختلفی در بازار وجود دارند که خیارشور را به صورت عمده و در بستهبندیهای متنوع عرضه میکنند. امروزه خیارشور به عنوان یک محصول محبوب در سراسر دنیا شناخته میشود. بسیاری از پزشکان در کشورهای پیشرفته اروپایی مصرف آن را توصیه میکنند، زیرا خیارشور به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک میکند.
به همین دلیل، بسیار مهم است که در انتخاب برند خیارشور دقت داشته باشید و از منابع معتبر خرید کنید.
خیارشور چی چی لاس یکی از بهترین و باکیفیتترین انواع خیارشور است و طعمی دلنشین و متمایز دارد. با پیشرفت صنعت و فناوری بستهبندی مواد غذایی، تولیدکنندگان امروزه انواع خیارشور را در بستهبندیهای مختلفی مانند حلب، قوطی یا شیشهای تهیه و روانه بازار میکنند.
خیارشور چی چی لاس در بستهبندیهای متنوعی مانند شیشههای ۴۸۰، ۶۸۰ و ۱۵۰۰ گرمی، قوطیهای ۸۰۰ و ۴۰۰۰ گرمی، و همچنین حلبهای ۱۷ کیلویی عرضه میشود. مشتریان میتوانند با توجه به نیاز خود، اندازه مناسب را انتخاب و خریداری کنند. شرکت خزر عصاره وارنا با چند دهه سابقه در زمینه توزیع انواع خیارشور در قوطی و بستهبندی، هر ساله بخش بزرگی از تقاضای بازار را تأمین میکند.
کارخانه چی چی لاس خیارشور را در شرایط کاملاً بهداشتی و استریل تولید میکند. این شرکت با استفاده از بهترین میوهها و فناوری روز، محصولات خود را فرآوری و بستهبندی میکند. همچنین با بهرهگیری از بستهبندیهای مدرن و رقابتی، جایگاه درخشانی در بازار داخلی و بینالمللی به دست آورده است

بعد از بررسی تفاوتهای خیارشور نمکی و سرکه ای، حال به صورت اجمالی روش تهیه هر کدام را بررسی میکنیم. خیارشور سرکهای طرفداران بیشتری دارد و به خاطر ترد بودن آن، بیشتر تهیه میشود. برای تهیه این محصول ابتدا به این موارد نیاز دارید:
برای تهیه خیارشور سرکه ای، ابتدا خیارها و سبزیجات معطر را به خوبی بشویید. سپس از یک ظرف شیشهای استفاده و مواد را به همراه سیر و فلفل سبز درون ظرف قرار دهید. مقدار مناسب آب را به همراه نصف لیوان نمک بجوشانید، سپس صبر کرده تا آب ولرم شود. مقداری سرکه به آب اضافه و آن را درون ظرف مواد بریزید. درب ظرف شیشهای را به خوبی محکم کنید تا به هیچ عنوان هوا نکشد. سپس یک هفته الی ۱۰ روز، ظرف را در یک محیط خنک و دور از نور خورشید قرار دهید. بعد از گذشت زمان خیارشور سرکهای شما آماده است.
از عمدهترین تفاوتها میان خیارشور نمکی و سرکه ای، مدت زمان تهیه آنها است. در این مدل دیگر نیازی نیست چند هفته صبر کنید تا خیارشور داشته باشید. با استفاده از مقداری نمک و چند ترفند ویژه، میتوانید این محصول را در عرض ۱ الی ۲ روز هم تهیه و میل کنید. برای اینکار به مواد زیادی نیاز ندارید. ابتدا موارد زیر را آماده و سپس از دستورالعمل پیروی کنید.
برای تهیه این خیارشور مانند نوع قبلی، ابتدا خیارها و سبزیجات را به خوبی بشویید و سپس بعد از خشک شدن در یک ظرف شیشهای با ابعاد مناسب قرار دهید. سپس به مقدار ظرف، آب و نمک را بجوشانید توجه کنید برای هر ۱۰ لیوان یک فنجان نمک استفاده کنید. اگر از سنگ نمک استفاده کنید نتیجه کار بهتر خواهد شد. سپس صبر کنید تا دمای آب کم شود. در آخر، آب و نمک را درون ظرف مواد بریزید و درب آن را به خوبی ببندید.حال به جای اینکه ظرف را چند هفته رها کنید، شیشه مواد را داخل یک قابلمه پر از آب بگذارید و آن را به مدت ۱۵ تا ۲۵ دقیقه بجوشانید. سپس ظرف را درون یخچال بگذارید. بعد از یک روز، خیارشور آماده است.
اگر به دنبال خرید قیمت خیارشور چی چی لاس می باشید می توانیداز طریق سایت با ما در تماس باشید.