cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • خزر عصاره وارنا
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری عکس
    • تماس با ما

    تشخیص رب گوجه تقلبی

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • رب گوجه بهترین رب گوجه
    • تشخیص رب گوجه تقلبی
    تیر ۳۱, ۱۴۰۲
    رب گوجه شیشه ای

    فروش رب گوجه فرنگی شیشه ای چی چی لاس

    رب گوجه یکی از اصلی ترین افزودنی های غذایی ما ایرانیان است. کمتر خانه ای یافت می‌شود که در آن رب گوجه پیدا نکنید. اصلا تصور بسیاری از غذا بدون وجود این عصاره‌ی گوجه فرنگی، ممکن نیست. استفاده زیاد و کاربرد بالای این محصول باعث شده است که درباره آن حساس شویم. چنین محصولی که به عنوان یک چاشنی در بسیاری از خوراکی های ما به کار می‌رود می‌تواند تاثیر مستقیمی روی سلامت ما بگذارد. به همین جهت این سوال بسیار پیش می‌آید که آیا تشخیص رب گوجه تقلبی از رب گوجه اصلی، ممکن است؟ در ادامه قصد داریم توضیحات و روش هایی را برای یافتن بهترین رب گوجه در اختیار شما قرار دهیم.

    Best Tomato Paste Brand Tube vs Can - Arad Branding

    چرا باید رب گوجه اصل استفاده کنیم؟

    بسیاری از افراد تصور می‌کنند تاثیرات رب گوجه آنقدر مشهود نیست و حساسیت در مورد آن نا به جا و غیرضروری است و لازم نیست اطلاعاتی در رابطه با تشخیص رب گوجه تقلبی داشته باشیم. با بررسی ساختار رب گوجه و با توجه به اینکه این ماده خوراکی نقش بالایی در سبد غذایی ما دارند، متوجه می‌شویم این تصور کاملا غلط است. حتی اگر تاثیرات رب گوجه تقلبی بسیار کم باشد، مصرف روزانه آن باعث ایجاد آسیب ها و اتفاقات ناخوشایندی در طول زمان می‌شود. با این وجود تحقیقات ثابت کرده است رب گوجه تقلبی می‌تواند تاثیرات مخربی داشته باشد.

    به عنوان مثال، محصول بی کیفیت و یا تقلبی که از مواد نامرغوب مثل گوجه فرنگی های گندیده استفاده کرده اند و یا برای طعم دهی و رنگ بخشی به رب گوجه از مواد افزودنی غیر مجاز بهره برده اند می‌تواند آسیب های ناگواری به سلامتی وارد کند. اولین آسیب مصرف رب گوجه تقلبی به دستگاه گوارش و سیستم هضم است. و سپس به کلیه ها و دیگر قسمت های بدن منتقل می‌شود. در بسیاری از موارد رب گوجه های تقلبی باعث مسمومیت شده اند. اگر در خانه افراد مسن، کودک و یا از نظر جسمی ضعیفی دارید، پس لازم است فوت و فن های تشخیص رب گوجه تقلبی را بلد باشید.

    محصولات خزر عصاره وارنا

    محصولات خزر عصاره وارنا

    نحوه تشخیص رب گوجه تقلبی از رب گوجه اصلی

    بسیاری از افراد برای در امان ماندن از محصولات تقلبی و محافظت از سلامتی خود، به محصولات خانگی روی آورده اند. شاید در وهله اول این کار مفید باشد. اما دردسر ها و نقاط ضعفی دارد که به آن نمی‌ارزد. به عنوان مثال تهیه و پخت رب گوجه خانگی دردسر های فراوانی دارد. به غیر از هزینه های مواد اولیه و مصرف بالای گاز، باید وقت، حوصله و توان زیادی را برای آن مصرف کنید. بعد از این همه دردسر، شما به هیچ وجه نخواهید توانست میزان بسیار زیادی رب گوجه بپزید. این مقدار اندک هم در مدت زمان کوتاهی مصرف خواهد شد سپس روز از نو و روزی از نو.

    همچنین بسیاری از رب گوجه های خانگی آن عطر، طعم و رنگی که رب گوجه کارخانه ای به غذا می‌بخشد را ندارند. اما به غیر از استفاده از رب گوجه های خانگی هم می‌توان از رب گوجه خوب مصرف کرد. تنها کافی است راه تشخیص محصول مرغوب را بلد باشیم. پارامترها و نکته های مختلفی برای تشخیص رب گوجه تقلبی وجود دارد که به بخشی از آنها اشاره می‌کنیم.

    • از برندهای معتبر استفاده کنید

    ساده ترین و مهمترین پارامتری که می‌توان به وسیله آن از شر رب گوجه تقلبی در امان ماند، توجه به شرکت سازنده است. شرکت های بزرگ و برندهای معتبر به چند دلیل مجبورند محصولات خوبی را روانه بازار کنند. این شرکت ها به دلیل حضور در بازار رقابتی در صورتی که محصولات بی کیفیت ارائه بدهند از دیگر رقبا عقب خواهند ماند. همچنین سیستم استاندارد و نظارت روی این شرکت ها شدیدتر از کارخانه های بی نام و نشان و کم اعتبار است. عرضه محصولات شرکت ها معتبر در سطح کشور انجام می‌شود و در صورت تقلبی بودن و استفاده کردن از محصولات نامرغوب می‌تواند برای آنها فاجعه آور باشد.

    • به بسته بندی محصول توجه کنید

    یکی از روش های تشخیص رب گوجه تقلبی از نمونه اصلی، توجه به بسته بندی است. بسته بندی شناسنامه محصول است. با دقت به ظرف رب گوجه می‌توانید نکات خوبی را متوجه بشید. در مرحله اول به جزئیات و اطلاعات حک شده روی بسته بندی دقت کنید. وجود آرم استاندارد و جدول ترکیب ها از ملزومات یک قوطی رب گوجه است. از خرید رب گوجه هایی که دارای مواد افزودنی بیش از اندازه و کربوهیدرات بالایی هستند، خودداری کنید.

    Sicilian Tomatoes: How to Make Fresh Tomato Sauce | loveSicily

    • به رنگ رب توجه کنید

    پس از باز کردن قوطی، اولین چیزی که می‌توانید توسط آن به تقلبی یا اصلی بودن رب گوجه فرنگی پی ببرید، رنگ آن است. رنگ رب گوجه نباید توی ذوق بزند. نه خیلی کدر، نه خیلی روشن، به اصطلاح باید طبیعی باشد، به همان رنگ گوجه فرنگی. قرمز بودن بیش از اندازه نشان از وجود افزودنی زیاد و کدر بودن نشان از نامرغوب بودن گوجه فرنگی است.

    • لمس کنید

    اصولا رب مرغوب، شل نیست. کمی سفت است و پس از لمس کردن آن می‌توان کیفیت آن را متوجه شد. یکدست بودن و عدم وجود ناخالصی مانند دانه های گوجه، پوسته و ذرات مختلف نیز یکی از راه های تشخیص رب گوجه تقلبی از اصلی است.

    • بچشید

    در مراحل آخر پیدا کردن رب گوجه مرغوب، نوبت به چشیدن می‌رسد. مقداری از رب گوجه را با قاشق جدا کرده و بچشید. رب گوجه مرغوب نباید طعم مانده بودن و یا طعم هایی نامطلوبی بدهد. به راحتی باید در دهان حل شده و شوری و شیرینی آن زننده نباشد. چشیدن یک عمل غریزی است و می‌توان با استفاده از این حس متوجه کیفیت محصول شد.

    • در روغن حل کنید

    یکی از روش های بسیار دقیق در پیدا کردن رب گوجه خوب، حل کردن در روغن است. رب گوجه مرغوب به راحتی در روغن پخش می‌شود. محصول خوب به هیچ وجه تکه تکه نشده و رنگ آن تیره نمی‌شود. اگر رب گوجه شما به راحتی در روغن حل شد می‌توانید به آن اعتماد کنید. عدم حل شدن و تکه تکه شدن رب گوجه نشانگر وجود ناخالصی های مختلف در رب گوجه است.

    بهترین رب گوجه فرنگی شیشه ای صادراتی

    شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از دو دهه تجربه موفق و با دراختیار داشتن مجموعه کاملی از دانش، توان، تجربه و تخصص و بهرمندی از کارشناسان و نیروهای مجرب، ضمن ارائه طیف وسیعی از خدمات تخصصی بازرگانی اقدام به صادرات رب گوجه فرنگی در وزن های مختلف در سطح بین اللملی می نماید . انبار محصولات در استان مازندران واقع در شهر ساری هست.برای اطلاع از قیمت و خرید  این محصول با ما در ارتباط باشید .

    اشتراک گذاری
    3
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    رب گوجه فرنگی غلیظ و خوش عطر و طعم با ماندگاری بالا

    اردیبهشت ۱, ۱۴۰۴

    رب گوجه‌فرنگی با ماندگاری بالا؛ انتخابی هوشمندانه برای هر آشپزخانه


    بیشتر

    رب گوجه‌فرنگی یکی از اصلی‌ترین مواد اولیه در آشپزی ایرانی و بین‌المللی است که به دلیل طعم غنی، رنگ جذاب و ارزش غذایی بالا، جایگاه ویژه‌ای در خانه ها دارد.

    اسفند ۲۱, ۱۴۰۳

    فرآیند تولید رب گوجه‌فرنگی


    بیشتر

    رب گوجه فرنگی پاکتی درب دار با طراحی پایه دار، ایستایی مناسبی روی سطوح دارد و درب محکم آن از نشت و آلودگی جلوگیری میکند.

    اسفند ۴, ۱۴۰۳

    رب گوجه پاکتی درب‌دار


    بیشتر

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان