از سیر اغلب به عنوان طعم دهنده برای پخت و پز استفاده میشود. همچنین سیر در طول تاریخ برای کنترل طیف گستردهای از شرایط و بیماریها استفاده میشود. سیر از شهرت بینظیری برخوردار است و یک آنتی اکسیدان بسیار قوی است که دارای ویژگیهای ضد ویروسی، میکروبی و آنتی بیوتیکی است. برای مقابله با آنفولانزا و سرماخوردگی کاملاً قوی است زیرا یک اثر تجزیه کننده را ایجاد می کند. همچنین منبع خوبی از آنزیمها، ویتامینها و مواد معدنی است که به تقویت ایمنی کمک میکنند. به طور خلاصه، سیر یکی از مواردی است که استفاده از آن فواید زیادی دارد.
یکی از ویژگیهای منحصر به فرد سیر ترشی، ملایم بودن و طعم نرم و شیرین آن است. ممکن است به اندازه سیر خالص قوی و موثر نباشند اما باز هم خواص زیادی دارد. برای تهیهی ترشی سیر شما به یک شیشه تمیز و سیر شسته شده در آب گرم نیاز دارید. مهم نیست که آخرین بار آنها را شسته باشید، اطمینان حاصل کنید که دوباره آنها را میشویید. مرحله بعدی شامل پوست کندن حبههای سیر و قرار دادن آنها درون شیشه است. سپس سیرها را با افزودن فلفل چیلی تند یا دانههای فلفل سیاه مزهدار کنید. همچنین ممکن است از طعمدهندههایی مانند شوید، رزماری، برگ بو و گلپر استفاده کنید. سپس باید از آب نمک استفاده کنید و بعد از آن مقداری نمک و شکر اضافه کنید. استفاده از سرکه انواع مختلفی از طعم را به شما ارائه میدهد. مورد بعدی اضافه کردن مقداری نمک و شکر است. روی آن را بپوشانید و چند هفته در یخچال قرار دهید تا قبل از استفاده خوب جا بیفتد.
مصرف سیر ترشی مزایای استفاده از سیر را به کاربران میدهد. اما یکی از مزایای سیر ترشی نسبت به سیر تازه یا سیر خشک این است که باعث ایجاد بوی بد دهان نمیشود. در ادامه برخی از مزایای منحصر به فرد فواید سلامتی سیر ترشی ذکر شده است:
علاوه بر این محتوای سولفوریک سیر به کاهش استرس اکسیداتیو و همچنین برخی ترکیبات دیگر کمک کرده است. علاوه بر این سیر همچنین در جلوگیری از تشکیل لختههای خونی که از دلایل اصلی بیماریهای قلبی هستند نقش موثری دارد. همچنین در کاهش فشار خون نقش موثری دارد.
در رابطه با این موضوع که گفته میشود مصرف سیرترشی چند ساله برای بیماران قلبی و عروقی مفیدتر است، از نظر علمی تایید نشده است. ضمن اینکه باید دانست سرکه و نمک افزوده شده به سیرترشی با گذر زمان از خاصیت و میزان مواد مغذی ترکیبات سیر میکاهد .
سیر یکی از گیاهانی است که برای سلامتی ما بسیار مفید است. سیر خاصیت میکروبزدایی داشته و عفونت بدن را از بین میبرد. پس اینها همه جزو خواص سیر ترشی هم هستند، ولی مصرف زیاد سیر و سیر ترشی باعث سردرد، ضعف نیروی جنسی، ضعف چشم و ایجاد جوش در داخل چشم می شود. پس نباید در مصرف آن زیادهروی کنید.
تمام خواصی که در مورد سیرترشی گفته شد در رابطه با پیشگیری از بیماریها است. توصیه شده است که در مصرف این ماده غذایی زیادهروی نکنید و حد اعتدال را نگهدارید. همینطور اگر معدهی حساسی دارید و یا تحت درمان بیماریهای خاصی هستید با پزشک خود مشورت کنید.
شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از دو دهه تجربه موفق و با دراختیار داشتن مجموعه کاملی از دانش، توان، تجربه و تخصص و بهرمندی از کارشناسان و نیروهای مجرب، ضمن ارائه طیف وسیعی از خدمات تخصصی بازرگانی اقدام به صادرات این نوع محصولات در سطح بین اللملی می نماید . انبار محصولات در استان مازندران واقع در شهر ساری هست.