مردم معمولا از سیر گریزانند اما اگر خاصیت درمانی شگفت انگیز آنرا بدانند، اشتیاق زیادی برای استفاده از آن پیدا خواهند کرد.
سیر خواص معجزه آسایی نظیر محافظت از بدن در برابر عفونتها، ویروسها و باکتریها دارد. همچنین سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند.
معمولا مردم ساکن روستاها یا شهرستانهای اطراف شهرهای بزرگ از سیر بیشتر استفاده میکنند مخصوصا زمانی که دچار بیماری میشوند.
بهترین زمان برای استفاده از سیر، وقتی است که معده خالی است. با این روش سلامتی خود را در برابر بیماریها تضمین میکنید.
سیر علاوه بر خاصیت ضد میکروبی و آنتی بیوتیکی سرشار از ویتامین D,C,B سولفوریک اسید، منیزیم، کلسیم، سلنیم، پتاسیم و سدیم است. همچنین بیش از ۴ هزار ماده معدنی با خواص آنتی اکسیدانی را دارا است.
سیر از پیری و فرسودگی رگها جلوگیری میکند، کلسترول خون را کاهش میدهد، فشار خون بالا را درمان میکند در نتیجه راهی برای جلوگیری از بیماریهای قلبی است.
علاوه بر این موارد ناهنجاریهای سیستم عصبی را هم درمان میکند و درمانی طبیعی برای سرماخوردگی است.
بهترین روش خوردن سیر خام
توصیه میکنیم که از جویدن، قورت دادن و بلع یک حبه کامل سیر اجتناب کنید. بلع یک حبه سیر میتواند باعث گیر کردن آن در گلوی شما شود. برای مصرف سیر خام میتوانید روشهای زیر را امتحان کنید.
نگینی کردن سیر
میتوانید سیر را به اندازه قرص خرد کرده و آن را با نوشیدنی مورد نظر خود قورت دهید.
نکته: برای کاهش طعم سیر میتوانید از اسموتی، میلک شیک یا دوغ کفیر استفاده کنید.
مصرف سیر نگینی شده بهترین روش مصرف سیر
له کردن سیر
این روش در واقع از روشهای خوردن سیر محسوب نمیشود، اما برای بهبود عفونتهای گلو، گوش و دهان بسیار موثر است. بدین منظور یک حبه کامل سیر را میان دندانهای آسیابی خود قرار دهید و به آرامی سیر را فشار دهید تا کمی شکافته و ترک بخورد. آن را به هیچ وجه نجوید. این له کردن باعث فعال شدن آلیسین موجود در سیر میشود. حدود یک دقیقه سیر را در دهان نگه داشته و سپس آن را درآورید.
سیر به همراه نان
سیر را کاملا له کرده و آن را به همراه ۲ قاشق چایخوری کره دوغی آب شده روی نان بمالید.
چرا باید سیر خام بخوریم؟
خب، پاسخ کوتاه به این سوال این است که سیر یک ماده ضد عفونی بسیار قوی است. از سیر میتوان برای موارد درمانی زیر استفاده کرد:
سیاه سرفه
آماس پستان
سرماخوردگی و آنفولانزا
سرفه
گلو درد
فشار خون بالا
کاهش سطح کلسترول بد
از بین برنده کرمها و انگلها
تنظیم قند خون
عفونت گوش
افزایش جریان صفراوی
تحریک ایمنی
ضد میکروبی (حاوی آلیسین)
روشهای اشتباه مصرف سیر خام
جویدن سیر
جویدن سیر خام دندانهای فولادی میخواهد! حال اگر بتوانید این کار را انجام دهید، بزرگترین مشکلی که برای شما پیش خواهد آمد، مواجهه با طعم نامطلوب گوگردی سیر است که در تمام سطوح دهان حس خواهد شد. فراموش نکنید که سیر همخانواده پیاز است!
قورت دادن سیر درسته
شاید این کار عجیب به نظر برسد، اما واقعیت دارد. بسیاری از افراد برای فرار کردن از طعم نامطلوب حاصل از جویدن سیر، آن را درسته قورت میدهند. توصیه میکنیم این کار را نکنید. شواهد نشان داده است که بعضی افراد با قورت دادن سیر درسته دچار خفگی و انسداد مری شده اند. از طرف دیگر، قورت دادن درسته سیر مزیت چندانی برای سلامت بدن ندارد، چرا که هضم آن برای دستگاه گوارش دشوار است.
شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از دو دهه تجربه موفق و با دراختیار داشتن مجموعه کاملی از دانش، توان، تجربه و تخصص و بهرمندی از کارشناسان و نیروهای مجرب، ضمن ارائه طیف وسیعی از خدمات تخصصی بازرگانی اقدام به صادرات ترشی سیرمرواریدی در سطح بین اللملی می نماید . انبار محصولات در استان مازندران واقع در شهر ساری هست.
برای اطلاع از قیمت و خرید این محصول با ما در ارتباط باشید .