cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • خزر عصاره وارنا
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری عکس
    • تماس با ما

    بهترین رب گوجه فرنگی و سلامت روده

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • رب گوجه بهترین رب گوجه
    • بهترین رب گوجه فرنگی و سلامت روده
    بهمن ۱, ۱۳۹۹

    بهترین رب گوجه فرنگی و سلامت روده رب گوجه فرنگی به دلیل خواص آنتی اکسیدانی خود، به تقویت روده ها کمک می کند. بنابه گفته محققان دانشگاه فنی والنسیا در اسپانیا، رب گوجه فرنگی برای سلامت روده‌ها مفید است.

    بهترین رب گوجه فرنگی

    بنابه گفته محققان دانشگاه فنی والنسیا در اسپانیا، رب گوجه فرنگی برای سلامت روده‌ها مفید است. محققان از سال‌ها پیش تاکنون، به بررسی انواع غذاها از نظر فوایدی که برای بدن دارند و اینکه کدام یک می توانند از خطرات ابتلا به بیماری‌های مزمن بکاهند و به طور کلی سلامت را بهبود بخشند، پرداخته‌اند و اکنون مشخص شده، رب گوجه فرنگی در بهبود شرایط روده ها بسیار موثر است. بهترین انواع رب گوجه فرنگی در کشور:

    • چی چی لاس
    • منجی
    • گراهانس
    • دلند
    • چین چین
    • یک و یک می باشد.

      آنتی اکسیدان مفید برای روده ها

      بنابه گفته کارشناسان تغذیه، غذاهای حاوی پروبیوتیک، مانند:

      1. انواع ماست ها
      2. کفیر
      3. کیمچی

      می توانند جمعیت باکتری‌های خوب در روده‌مان را افزایش داده و روی سلامت کلی بدن‌مان تاثیر بگذارند. اخیرا محققان دانشگاه فنی والنسیا در اسپانیا، در مورد چگونگی تعامل باکتری های روده با آنتی اکسیدان‌ها، به بررسی پرداختند و متوجه شدند که رب گوجه فرنگی که سرشار از آنتی اکسیدان است می‌تواند در حضور باکتری‌های خوب در روده، اثر بسیار خوبی روی روده‌ها بگذارد.

      گوجه فرنگی از آنجایی که حاوی رنگدانه و آنتی اکسیدانی به نام لیکوپن است، به مراقبت از سلول‌ها در برابر عوامل مخرب می‌پردازد. این محققان پی برده‌اند که گوجه فرنگی ویژگی‌های پروبیوتیکی هم دارد و می‌تواند فعالیت باکتری‌های مفید در روده را افزایش دهد. آنها در گوجه فرنگی، نوعی از گونه‌های اصلی باکتری‌های خوب را پیدا کرده‌اند که می‌تواند با آنتی اکسیدان موجود در خود گوجه فرنگی در تعامل بوده و اثرات مفیدی روی سلامت روده بگذارند.

      گوجه فرنگی خام یا یخته؟

      از طرفی محققان با بررسی مصرف پخته یا خام گوجه فرنگی به این نتیجه رسیدند که ویژگی هایآنتی اکسیدانی گوجه فرنگی، وقتی به صورت خام مصرف می شود، هنگام مراحل هضم از بین می‌رود. اما شکل پخته و رب آن، می‌تواند انجسام آنتی اکسیدان لیکوپن را هنگام هضم بیشتر کرده و آن جذب بدن شود.

    اشتراک گذاری
    1
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    آبان ۸, ۱۴۰۳

    رب گوجه فرنگی ۲۵۰ گرمی منجی


    بیشتر
    آذر ۷, ۱۴۰۲

    توزیع رب گوجه فرنگی چی چی لاس


    بیشتر
    مهر ۲۰, ۱۴۰۲

    فروشنده رب گوجه فرنگی با کیفیت


    بیشتر

    دیدگاه ها بسته شده است

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان