شرکت خزر عصاره وارنا
خانه / رب گوجه ارگانیک / بنزوات سدیم و سم آلترامید در رب خانگی

بنزوات سدیم و سم آلترامید در رب خانگی

بنزوات سدیم و سم آلترامید در رب خانگی، یکی از افزودنی‌هایی که روند کپک زدن محصولات را به تعویق می‌اندازد، بنزوات سدیم است که ماده‌ای شیمیایی است.جز بنزوات سدیم، سم آلترامید هم در رب خانگی یافت می‌شود!

بنزوات سدیم و سم آلترامید در رب

البته خود گوجه‌فرنگی دارای اسید بنزوئیک است؛ اما به میزانی نیست که از روند کپک زدن جلوگیری کند، به‌همین دلیل برخی افراد سودجو سعی بر این دارند با ماده نامبرده شده این ‌میزان سرعت روند کپک‌زدن رب‌های گوجه‌فرنگی را به‌تعویق بیندازند. اما نمی‌دانند که میزان مجاز مصرف این ماده چقدر است.

http://s6.picofile.com/file/8386555984/photo_2020_01_26_08_57_50.jpg

بنزوات سدیم سرطان‌زا هستند و در اکثر کارخانه‌های معتبر این ماده افزودنی مورد استفاده قرار نمی‌گیرد،  اما رب‌های خانگی که به قصد فروش مورد استفاده قرار می‌گیرند، چون هیچ نظارتی روی آنها نیست به میزان غیرمجاز از افزودنی‌ها به‌خصوص بنزوات سدیم استفاده می‌کنند.

سم آلترامید چیست؟

البته غیر از وجود بنزوات سدیم در رب‌های خانگی غیر‌مجاز، ماده دیگری به‌نام آلترامید در این رب‌ها وجود دارد.

هنگام پخت گوجه‌فرنگی در خانه چون خلأ وجود ندارد این سم ‌تولید می‌شود در‌صورتی که در رب‌های کارخانه‌ای معتبر خبری از این سم نیست.

به این دلیل که در کارخانه‌ها حرارت با خلأ است و زیر دمای 70‌درجه رب تهیه می‌شود، به‌طور کلی در کارخانه‌ها به‌دلیل کنترل و نظارتی که از سمت نهادهای نظارتی می‌شود هیچ ماده افزودنی غیرمجازی در رب‌های گوجه‌فرنگی کارخانه‌ای یافت نمی‌شود.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
مدیر عامل: مهندس ابراهیم پاسکی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09120437969
شماره تلفن ثابت:01133304007
شماره فکس:01133304007
پست الکترونیکی: foodkov@yahoo.com

مطلب پیشنهادی

رب گوجه فرنگی صنعتی چی چی لاس

قیمت رب گوجه فرنگی صنعتی چی چی لاس در کنار کیفیت بسیار خوبی که دارا …

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.