cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • خزر عصاره وارنا
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری عکس
    • تماس با ما

    بریکس رب گوجه فرنگی

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • رب گوجه فرنگی
    • بریکس رب گوجه فرنگی
    اردیبهشت ۱۵, ۱۳۹۹

    بریکس رب گوجه فرنگی یکی از مهم‌ترین پارامترهای فیزیکی که باید برای سنجش کیفیت رب مورد ارزیابی قرار گیرد.
    این شاخص در واقع بیانگر میزان غلظت رب گوجه فرنگی است، و در واقع هر چه بریکس رب گوجه فرنگی بالاتر باشد محصول رب، غلیظتر خواهد بود.

    بریکس رب گوجه فرنگی

    بریکس رب گوجه فرنگی

    رب گوجه فرنگی محصولی است که از تغلیظ آب گوجه به دست می‌آید .
    اشکال مختلفی از جمله رب گوجه فرنگی فله‌ای، کنسرو رب گوجه و رب گوجه فرنگی اسپیتک به بازار عرضه می‌شود.
    کیفیت رب گوجه فرنگی با پارامترهای مختلفی از جمله پارامترهای ظاهری مثل رنگ، بو، طعم و پارامترهای فیزیکی و شیمیایی سنجیده می‌شود.
    بریکس رب گوجه فرنگی

     

    انواع بریکس رب گوجه فرنگی

    •  رب گوجه فرنگی فله‌ای: ۳۰ تا ۳۲
    •  رب گوجه فرنگی اسپتیک:۳۶ تا ۳۸
    •  رب گوجه فرنگی رقیق : ۱۸
    •  رب گوجه فرنگی استاندارد :۲۷

    بریکس رب گوجه فرنگی

    ارتباط بریکس گوجه فرنگی با هزینه تغلیظ

    مهم‌ترین فرآیندی که در تولید رب گوجه فرنگی باید انجام شود، فرآیند تغلیظ است و این فرآیند وابستگی مستقیمی به بریکس گوجه فرنگی دارد.
    هر چقدر بریکس گوجه فرنگی عدد بالاتری باشد، تغلیظ کمتری برای رب شدن نیاز خواهد داشت.
    از آنجا که فرآیند تغلیظ در کارخانه‌جات رب گوجه فرنگی مستلزم صرف هزینه‌های بسیار بالا می‌باشد،
    می‌توان چنین نتیجه گرفت که هر چقدر درجه بریکس گوجه فرنگی بالاتر باشد، نیاز به صرف هزینه بیشتری برای تبدیل شدن به رب گوجه فرنگی خواهد بود.

    اشتراک گذاری
    1
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    رب گوجه فرنگی باکیفیت گراهانس با بسته بندی ویژه صادرات

    آذر ۲۷, ۱۴۰۳

    مراحل صادرات رب گوجه‌فرنگی


    بیشتر
    آبان ۱, ۱۴۰۳

    فروشنده رب گوجه فرنگی صادراتی چی چی لاس + Export tomato paste seller Chi Chi Las


    بیشتر
    مهر ۲۶, ۱۴۰۳

    آنالیز رب اسپتیک + Aseptic tomato paste analysis


    بیشتر

    دیدگاه ها بسته شده است

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان