به جرات میتوان گفت ترشی سیر حبه ای از محبوبترین مخلفات همراه غذا در بین ایرانیها و به ویژه شمالی هاست. این ترشی خوشمزه که از زمانهای گذشته همراه انواع غذاهای ایرانی خصوصا سبزیپلو با ماهی ، آبگوشت و استانبولی پای سفره ایرانی ها بودهاست، سیر از آن دسته صیفی جاتی است که خواص غذایی فراوانی دارد اما به خاطر داشتن بوی زیاد معمولا نمی توان آن را به صورت خام در کنار غذا استفاده کرد و مصرف آن به صورت سیر ترشی بسیار رایج است .سیر ترشی در مقایسه با سیر خام هضم راحتتر، بوی کمتر و طعم لذیذتری دارد و با مصرف این محصول می توانید به بهبود سرما خوردگی کمک کرده و همچنین فشار خونتان را تنظیم کنید. سیر باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و از انواع سرطان نیز پیشگیری می کند.
کارخانه ترشی سیر چی چی لاس ، با استفاده از سیرهای مرغوب و باکیفیت این محصول را با استفاده از مواد اولیه درجه یک و دستگاه های مجهز با رعایت موارد بهداشتی تولید نموده و آن را در بسته بندی های متنوع در وزن های مختلف ارائه می کند و مشتری می تواند به صورت کلی و یا جزیی محصول مورد نظر را تهیه نماید و خریداران عمده این محصول معمولاً رستوران داران و شرکت های بازرگانی داخلی و خارجی هستند که آن را با قیمت بسیار مناسبی خریداری می کنند.
این روزها بازار خرید و فروش ترشی سیر حبه ای به علت مزیت های فراوانی که این محصول دارد، بسیار داغ می باشد و مورد توجه مشتریان زیادی در داخل و خارج از کشور قرار گرفته است.
ترشی همیشه یکی از مواردی است که میتوان آن را در سفرههای ایرانی مشاهده کرد و انواع مختلفی هم از آن وجود دارد. ترشی سیر و مخصوصا ترشی سیر حبه ای یکی از انواع ترشی است که محبوبیت بسیار بالایی در بین قشرهای مختلف جامعه دارد و خرید و فروش آن رونق خوبی دارد. اگر شما هم به دنبال روشی برای خرید سیر ترشی باکیفیت تولید شده با سرکه سفید هستید باید بگوییم میتوانید از طریق این سایت با مشاوران ما که عرضه کننده این محصولات هستند در تماس باشید و سفارشات خود را ثبت کنید.
سیر ترشی در ایران انواع مختلفی دارد و با استقبال سنگین از سمت خریداران نیز مواجه می گردند. اما سه مدل از این محصولات را می توان محبوب ترین انواع سیر ترشی دانست که تولید میشود:
سیر ترشی سفید: این نوع ترشی یکی از محبوب ترین انواع ترشی در بازار کشور می باشد. سیر به کار رفته در این محصول، از نوع بسیار مرغوب و اصیل می باشد. طعم بی نظیر این ترشی باعث شده تا قسمت اعظمی از بازار را در اختیار خود بگیرد.سیر سفید را به همراه سرکه، سیر و نمک خوراکی تهیه می کنند و با افزودن یکسری مواد نگهدارنده و افزودنی آنها را روانه بازار می کنند. طعم این سیر ترشی کمی شور تر از انواع دیگر است.
سیر ترشی قهوه ای: این نوع ترشی محلی ایرانی، معمولا به مدت حداقل هفت سال طول می کشد تا مورد استفاده قرار گیرد.به عنوان یکی از پرطرفدارترین ترشی ها در ایران شناخته شده است و در بسیاری از مناطق ایران به عنوان یک پیش غذا یا همراه غذا مصرف می شود.این نوع سیر ترشی، برای خوردن همراه ماهی، بسیار مطلوب می باشد.
سیر ترشی مخلوط: در این نوع علاوه بر وجود سیر شاهد حضور گل کلم، خیار، سرکه، کرفس، هویج، نمک، فلفل سبز، ادویه و… می باشد و مناسب برای افرادی است که به ترشی ها ترکیبی بسیار علاقه مند هستند. طعم این ترشی کمی تند از سایر ترشی های موجود در بازار است و دلیل آن وجود ادویه جاتی مانند فلفل است.
نرخ ترشی سیر اعلا در بازار با توجه به حجم سیر ترشی و درجه کیفیت آن مشخص می شود. سیر ترشی اعلا از غلظت خیلی زیادی برخوردار می باشد و طعم و عطر بی نظیری دارد. ترشی سیر امروزه به یکی از اصلی ترین مکمل و چاشنی های غذایی در بازار تبدیل شده است و به صورت مداوم شاهد افزایش حجم فروش آن در بازار نیز هستیم. نرخ تصویب شده برای سیر ترشی به دلیل تولید داخل بودن این محصول، خیلی مناسب می باشد و هر فرد با هر شرایط اقتصادی، می تواند نسبت به تهیه سر ترشی اقدام کند.
شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا توانسته، با بهکارگیری نیروهای مجرب و خطوط صنعتی با فناوریهای پیشرفته و بهروز، این محصول را فرآوری و بستهبندی کند و در وزن های ۲۰۰، ۴۸۰، ۶۸۰، ۱۵۰۰گرمی توزیع نماید.ترشی سیر مروارید چی چی لاس که در تهیه آن از سیر های تازه استفاده شده باشد بسیار خوش مزه و خوش طعم هستند و رنگ و ظاهر ترشی سیر مروارید بسیار عالی است چون برای تهیه آن از سیر های درجه یک استفاده شده است و بسته بندی عالی این محصول به دلیل عایق بندی مناسب دوام محصول مورد نظر را بیشتر میکند.برای برقراری ارتباط با واحد فروش و ثبت سفاش لطفا از طریق برگه های تماس با ما اقدام فرمایید.