بازار فروش رب گوجه طبیعی در اکثر نقاط دنیا مطمئنا بسیار خوب است. زیرا افراد به سلامتی خود بسیار اهمیت می دهند. همچنین بعضی از کارخانهها به طور غیر اصولی و با زیر پا گذاشتن قوانین استاندارد، محصولات را تولید کردهاند.
رب گوجه فرنگی طبیعی یعنی چه؟ چگونه می توان به طبیعی بودن یک رب گوجه پی برد؟ یکی از تولیدکنندگان موفق در امر تولید رب گوجه، مجموعه خزر عصاره وارنا است که رب گوجه فرنگی چی چی لاس را در انواع بستهبندی به بازار عرضه میکند.
در جامعه امروز، به دلیل بیماریهای گوناگونی که از تغذیه نادرست و مواد غیرطبیعی و شیمیایی که در تولید مواد غذایی به کار میروند، نشأت میگیرند، انسانها نظارت و کنترل بیشتری بر تغذیه خود دارند و سعی میکنند محصولی را تهیه کنند که تا حد امکان طبیعی باشد. به همین جهت امروز کارخانه های زیادی بر اصل طبیعی بودن محصولات تولیدی تمرکز می کنند.

یکی از شرکت های تولیدی رب گوجه فرنگی های طبیعی با نام چی چی لاس ، شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا می باشد که سالیان متمادی مشغول تولید رب گوجه فرنگی بسیار طبیعی و با کیفیت است و بازار فروش بالایی دارد. دلیل طبیعی بودن محصولات این شرکت به قرار زیر است:
گوجههای رسیده و سالم، ۱.۵ درصد نمک طعام تصفیه شده دارند. این محصول بدون مواد نگهدارنده است و برای ماندگاری بیشتر دوبار حرارت میبیند.
همچنین، هیچ ماده تقویت رنگ و قوامدهندهای در آن استفاده نمیشود.

رب گوجه فرنگی تسلط به دلیل نداشتن نمک و قند غذای مناسبی برای افراد مبتلا به دیابت و فشارخون است .رب گوجه فرنگی طبیعی باید از لحاظ بافت و رنگ و عطر آن مورد بررسی قرار گیرد. رب گوجه طبیعی وقتی در روغن قرار میگیرد، به طور یکنواخت پخش میشود و گلوله نمیشود. که گلوله شدن آن نشان از نامرغوب بودن رب گوجه است.
برای کشت محصولات طبیعی باید همه چیز در کشاورزی طبیعی باشد. یعنی نه تنها در زمان کاشت و رشد و برداشت محصول هیچگونه سم و یا کود شیمیایی استفاده نشده باشد بلکه نباید از ترکیبات:
در ترکیبات این محصولات استفاده شود این محصولات فاقد هرگونه ماده غیر طبیعی و مضر برای بدن شامل فلزات سنگین، مواد شیمیایی مصنوعی است و با خیال راحت می توان مصرف کرد.
