cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • خزر عصاره وارنا
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری عکس
    • تماس با ما

    استانداردترین رب گوجه فرنگی ایران

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • رب گوجه رب گوجه ایرانی
    • استانداردترین رب گوجه فرنگی ایران
    فروردین ۳۰, ۱۳۹۹
    استانداردترین رب گوجه فرنگی ایران

    استانداردترین رب گوجه فرنگی ایران

    استانداردترین رب گوجه فرنگی ایران را میتوانید از شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با برند چی چی لاس که استانداردهای سازمان ملی استاندارد رو رعایت میکند سفارش دهید.
    در این بخش استانداردهای موجود در گوجه فرنگی امروز تهران فرنگی را مختصرا به شرح آن می پردازیم.
    استانداردترین رب گوجه فرنگی ایرانی

    استانداردهای مربوط به ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی

    منظور از ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی رب گوجه فرنگی، ویژگی‌های مثل بریکس (میزان مواد محلول)، میزان نمک خوراکی، PH و .. است که بر اساس ‌آن‌ها می‌توان کیفیت رب گوجه فرنگی را ارزیابی کرد.

    میزان پری

    میزان پر بودن،  رب گوجه فرنگی مطابق با ضوابط سازمانی ملی استاندارد ایران، باید حداقل ۹۰ درصد باشد.

    بریکس

    بریکس گوجه فرنگی امروز در بازار تهران فرنگی مطابق با استانداردهای رب گوجه فرنگی سازمان ملی استاندارد، حداقل ۲۵ درصد می‌باشد.

    PH

    میزان اسیدی بودن رب گوجه فرنگی با شاخص PH مشخص می‌شود.
    طبق استانداردهای رب گوجه فرنگی سازمان ملی استاندارد، میزان PH رب گوجه فرنگی باید حداکثر برابر با ۴٫۳ باشد.

    نمک خوراکی

    تنها افزودنی مجاز که به رب گوجه فرنگی اضافه می‌شود، نمک خوراکی است.
    میزان نمک خوراکی که می‌توان به رب گوجه فرنگی اضافه کرد، مطابق با ضوابط سازمان ملی استاندارد، حداکثر ۱٫۵ درصد می‌باشد.

    باقیمانده پوست با ابعاد ۱ تا ۳ میلی‌متر

    قطعات پوست گوجه فرنگی‌هایی که از فرآیند پوست‌گیری باقی مانده‌اند، مطابق با ضوابط سازمان ملی استاندارد، نباید از ۱۰ عدد در هر قوطی تجاوز کند.

    باقیمانده دانه شکسته

    منظور از دانه شکسته، دانه‌های گوجه فرنگی هستند که طی فرآیند تولید به شکل ذرات شکسته درآمده‌اند.
    مطابق با استانداردهای رب گوجه فرنگی سازمان ملی استاندارد، تعداد دانه‌های شکسته در هر قوطی رب گوجه فرنگی نباید از ۲ عدد بیشتر باشد.

    مواد افزودنی

    طبق ضوابط سازمان ملی استاندارد ایران، افزودن هر گونه رنگ و مواد نگه دارنده به رب گوجه فرنگی ممنوع می‌باشد.
    تنها ماده‌ی افزودنی مجاز که به خاطر طعم بهتر به رب گوجه فرنگی اضافه می‌شود، نمک طعام است که آن هم نباید بیشتر از ۱٫۵ درصد باشد.

    استانداردترین رب گوجه فرنگی ایران

    اشتراک گذاری
    1
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    صادرات رب گوجه‌فرنگی به عراق یکی از بخش های مهم صنعت غذایی است که بدلیل ماندگاری بالا و مصرف گسترده در صنایع غذایی بازار خوبی در سطح بین الملل دارد.
    بهمن ۱۵, ۱۴۰۳

    صادرات رب گوجه‌فرنگی به عراق


    بیشتر

    کیفیت عالی، ماندگاری بالا، غلظت استاندارد و تجربه صادرات با بسته بندی مقاوم را با منجی تجربه کنید.

    بهمن ۶, ۱۴۰۳

    صادرات رب گوجه‌فرنگی منجی به عراق


    بیشتر

    رب گوجه فرنگی صادراتی چی چی لاس با بسته بندی شکیل و طراحی مدرن - محصولی با کیفیت و غلظت بالا - لذت چشیدن طعم طبیعی گوجه های تازه

    آبان ۱۹, ۱۴۰۳

    قیمت رب گوجه فرنگی صادراتی و اهمیت آن در بازار جهانی


    بیشتر

    دیدگاه ها بسته شده است

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان