شرکت خزر عصاره وارنا
خانه / رب گوجه ایرانی / استانداردترین رب گوجه فرنگی ایران
استانداردترین رب گوجه فرنگی ایران
استانداردترین رب گوجه فرنگی ایران

استانداردترین رب گوجه فرنگی ایران

استانداردترین رب گوجه فرنگی ایران را میتوانید از شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با برند چی چی لاس که استانداردهای سازمان ملی استاندارد رو رعایت میکند سفارش دهید.
در این بخش استانداردهای موجود در رب گوجه فرنگی را مختصرا به شرح آن می پردازیم.
استانداردترین رب گوجه فرنگی ایرانی

استانداردهای مربوط به ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی

منظور از ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی رب گوجه فرنگی، ویژگی‌های مثل بریکس (میزان مواد محلول)، میزان نمک خوراکی، PH و .. است که بر اساس ‌آن‌ها می‌توان کیفیت رب گوجه فرنگی را ارزیابی کرد.

میزان پری

میزان پر بودن،  رب گوجه فرنگی مطابق با ضوابط سازمانی ملی استاندارد ایران، باید حداقل ۹۰ درصد باشد.

بریکس

بریکس رب گوجه‌ فرنگی مطابق با استانداردهای رب گوجه فرنگی سازمان ملی استاندارد، حداقل ۲۵ درصد می‌باشد.

PH

میزان اسیدی بودن رب گوجه فرنگی با شاخص PH مشخص می‌شود.
طبق استانداردهای رب گوجه فرنگی سازمان ملی استاندارد، میزان PH رب گوجه فرنگی باید حداکثر برابر با ۴٫۳ باشد.

نمک خوراکی

تنها افزودنی مجاز که به رب گوجه فرنگی اضافه می‌شود، نمک خوراکی است.
میزان نمک خوراکی که می‌توان به رب گوجه فرنگی اضافه کرد، مطابق با ضوابط سازمان ملی استاندارد، حداکثر ۱٫۵ درصد می‌باشد.

باقیمانده پوست با ابعاد ۱ تا ۳ میلی‌متر

قطعات پوست گوجه فرنگی‌هایی که از فرآیند پوست‌گیری باقی مانده‌اند، مطابق با ضوابط سازمان ملی استاندارد، نباید از ۱۰ عدد در هر قوطی تجاوز کند.

باقیمانده دانه شکسته

منظور از دانه شکسته، دانه‌های گوجه فرنگی هستند که طی فرآیند تولید به شکل ذرات شکسته درآمده‌اند.
مطابق با استانداردهای رب گوجه فرنگی سازمان ملی استاندارد، تعداد دانه‌های شکسته در هر قوطی رب گوجه فرنگی نباید از ۲ عدد بیشتر باشد.

مواد افزودنی

طبق ضوابط سازمان ملی استاندارد ایران، افزودن هر گونه رنگ و مواد نگه دارنده به رب گوجه فرنگی ممنوع می‌باشد.
تنها ماده‌ی افزودنی مجاز که به خاطر طعم بهتر به رب گوجه فرنگی اضافه می‌شود، نمک طعام است که آن هم نباید بیشتر از ۱٫۵ درصد باشد.

استانداردترین رب گوجه فرنگی ایران

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
مدیر عامل: مهندس ابراهیم پاسکی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09120437969
شماره تلفن ثابت:01133304007
شماره فکس:01133304007
پست الکترونیکی: foodkov@yahoo.com

مطلب پیشنهادی

رب خانگی یا رب صنعتی ؟!

رب خانگی یا رب صنعتی ؟! پاسخ این سؤال مقداری دشوار است؛اگر در شرایط استاندارد …

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect. معرفی تاجران بازار تهاتر ايران آموزش تجارت