آشنایی با خواص و مضرات گوجه فرنگی یکی از عمده مطالبی است که شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا به توضیحاتی در مورد آن پرداخته است
آشنایی با خواص و مضرات گوجه فرنگی
- کسانی که غلظت خون دارند از گوجهفرنگی استفاده کنند.
- کسانی که آب مروارید دارند از گوجهفرنگی استفاده کنند.
- کسانی که درد مفاصل دارند از گوجهفرنگی استفاده کنند.
- کسانی که یبوست دارند قبل از غذا یک گوجهفرنگی بخورند.
- گوجهفرنگی به رشد قد کمک میکند.
- کسانی که سنگ کلیه و مثانه دارند میتوانند از آب گوجهفرنگی استفاده کنند.
- گوجهفرنگی جهت درمان سیاتیک مفید است.
- گوجهفرنگی پاک کننده خون است.
- گوجهفرنگی زیاد بودن چسبندگی خون را از بین میبرد.
- گوجهفرنگی دفع کننده رسوبات ادراری و صفراوی است.
- برای درمان خستگی مفرط از گوجهفرنگی استفاده کنید.
- گوجهفرنگی از شب کوری جلوگیری میکند.
- گوجهفرنگی از پیری زودرس جلوگیری میکند.
- خوردن گوجهفرنگی از آپاندیس جلوگیری میکند.
- اگر گوجهفرنگی با پوست خام خورده شود پاک کننده خوبی برای معده میباشد.
- گوجهفرنگی طول عمر را افزایش میدهد.
- گوجهفرنگی داروی مناسبی برای رفع عصبانیتهای افراد است.
- مصرف مداوم گوجه فرنگی همراه با غذا و به صورت سالاد، سیستم عصبی بدن را تقویت کرده و آرامش را به همراه خواهد آورد.
- ویتامین A موجود در گوجه فرنگی، سبب تقویت بینایی و سلامت پوست، مخاط و استخوانها می شود.

مضرات گوجه فرنگی
- کسانی که پوست حساس دارند و کبد آنها ضعیف است گوجهفرنگی کمتر بخورند.
- در بعضی از اشخاص هضم گوجه فرنگی با اشکال صورت میگیرد آنهائی که معده حساس دارند نباید در خوردن گوجه فرنگی افراط کنند.
- بعضی از افراد نسبت به گوجه فرنگی حساسیت دارند اینگونه افراد نیز نباید گوجه فرنگی بخورند
- سعی کنید گوجهفرنگی با تخممرغ همراه روغن (املت) درست نکنید چون بسیار دیرهضم میگردد ولی اگر خام در کنار تخممرغ آبپز خورده شود هضمش آسان میشود.
- در خوردن گوجهفرنگی افراط نشود چون امکان تولید سنگ مثانه را دارد.
- کسانی که فشارخون دارند از خوردن گوجهفرنگی سرخ شده خودداری کنند.
- سرخ کردن گوجهفرنگی باعث سنگین شدن و دیرهضم شدن آن میشود.

فواید گوجه فرنگی در کاهش وزن:
گوجهفرنگی به دلیل داشتن فیبر و مواد قندی اندک، در کاهش وزن افراد مؤثر است.
یکی از تولید کنندگان موفق در امر تولید رب گوجه گودین، مجموعه خزر عصاره وارنا می باشد که رب گوجه فرنگی چی چی لاس را در انواع بسته بندی روانه بازار می نماید.
افراد چاق برای کم شدن وزن آنها میتوانند صبحانه از نان جو همراه با گوجهفرنگی خام استفاده کنند.
مصرف گوجه فرنگی در بیماران دیابتی:
رب گوجه فرنگی تسلط به دلیل نداشتن نمک و قند غذای مناسبی برای افراد مبتلا به دیابت و فشارخون است .
کسانی که بیماری قند دارند روزی یک لیوان یا ۲ لیوان آب گوجهفرنگی ۴ روز در ماه (هفته ای یک روز) بخورند.
