بازار فروش رب گوجه فرنگی صنعتی، امروزه به دلیل ماشینی شدن زندگی و مشغله های زیاد و کمبود مکان بیشتر از گذشته به چشم می خورد.اما این نکته حائز اهمیت است که چه برندی از رب گوجه فرنگی صنعتی در سلامتی انسان نقش دارد؟ آیا همه برندهای رب گوجه فرنگی بدون نگرانی قابل استفاده هستند؟
در زمانهای گذشته مردم خودشان رب گوجه فرنگی را برای مصرف یک ساله خود در خانه طبخ میکردند.
این وظیفه به کارخانههای تولید مواد غذایی محول شد. امروزه اکثریت مردم از رب گوجه فرنگی صنعتی استفاده میکنند.
رب گوجه فرنگی تسلط به دلیل نداشتن نمک و قند غذای مناسبی برای افراد مبتلا به دیابت و فشارخون است .
یکی از تولید کنندگان موفق در امر تولید رب گوجه گودین، مجموعه خزر عصاره وارنا می باشد که رب گوجه فرنگی چی چی لاس را در انواع بسته بندی روانه بازار می نماید.
ترکیبات رب گوجه فرنگی صنعتی هم مثل انواع رب گوجه خانگی، بیشتر گوجه فرنگی میباشد؛ یعنی در استاندارد تعریف شده رب گوجه فرنگی صنعتی، ترکیبات دیگری نمیتوان در رب گوجه داشت. برخلاف این که در برخی مارکهای غیر معتبر کدو و پیاز را میتوان در آنالیز رب گوجه مشاهده کرد. از طرفی نمک موجود در ربهای صنعتی بر اساس اعلام سازمان استاندارد، حدود ۱ تا ۲ درصد است و اگر بیشتر از این میزان به آنها نمک اضافه شود، تقلب محسوب میشود.ترکیبات شامل:
از سالها پیش وقتی عصاره ای از گوجه فرنگی تهیه شد و انسان ها به این نتیجه رسیدند که می توانند از این عصاره به جای گوجه فرنگی در طعم و رنگ غذا استفاده کنند کارخانه های زیادی در کشور و در دنیا تاسیس شد تا بتوانند پاسخگوی نیاز مصرف کنندگان باشند. از این رو، امروزه بازار فروش رب گوجه فرنگی، نسبت به محصولات دیگر بیشتر شده و در بخش صادرات از اهمیت خاصی برخوردار می باشد.