cropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpgcropped-photo_2025-04-19_11-45-07.jpg
    • خزر عصاره وارنا
    • همه مقالات
    • محصولات
    • درباره ما
    • گالری عکس
    • تماس با ما

    فرآوري خيارشور چی چی لاس + Chi Chi Las cucumber pickled processing

    • صفحه نخست
    • همه مقالات
    • خیارشور چی چی لاس
    • فرآوري خيارشور چی چی لاس + Chi Chi Las cucumber pickled processing
    مرداد ۲۱, ۱۴۰۳

    شرکت صنایع غذایی خزر عصاره وارنا با بیش از دو دهه تجربه موفق و با دراختیار داشتن مجموعه کاملی از دانش،توان، تجربه و تخصص و بهرمندی از کارشناسان و نیروهای مجرب، ضمن ارائه طیف وسیعی از خدمات تخصصی بازرگانی اقدام به صادرات خیارشور شیشه ای و حلبی در وزن های مختف درسطح بین اللملی می نماید.

    انواع خيار شور

    خيار شور به دو شكل پاستوريزه و تخميري توليد و مصرف مي شود. خيارشور پاستوريزه به صورت صنعتي و در كارخانجات مواد غذايي توليد و سپس پاستوريزه مي گردد. خيار شور تخميري معمولاًدر كارگاه هاي سنتي يا در منازل تهيه مي شود.

    موارد مصرف:
    ۱- به صورت چاشنی در کنار انواع غذاها
    ۲- در تهیه انواع سالاد ها و سالاد الویه و سس ها
    ۳- همراه با انواع ساندویج گرم وسرد و در تهیه انواع غذاهای سریع و آماده.

    تولید خیارشور صنعتی

    بعد از آن كه خيار سبز وارد كارخانه شد عمليات بازرسي و افت زني روي  آن ها صورت مي گيرد. ابتدا خيارها در سالن گريدينگ درجه بندي مي شوند و هر درجه از آن ها درون سبدهاي مخصوص درجه خود ريخته مي شوند. این کار باعث می شود درجه خيارهایی كه به هم نزديك مي باشد (مثلا درجه ممتاز و درجه يك ) از هم تفکیک شوند.

    خيار سبزها درون يك وان آب قرار می گیرند. بعد از آن كه  عمليات خيس گذاري به گونه مناسب بروي خيار سبز صورت گرفت، توسط دستگاه  نقاله به دستگاه دم گير و گل گير هدايت مي شود. عمل گل گيري ودم گيري در بين ميله هايي صورت مي گيرد كه در جهت هم مي چرخند و دم وگل را به درون خود مي كشند، بعد از اين مرحله خيارها وارد دستگاه شستشوي برسي  و سپس وارد مرحله سورتينگ مي شود. در اين مرحله خيارها توسط تسمه   نقاله اي به سمت جلو حركت داده مي شوند و عمل جدا سازي خيار سبزهاي كپك زده، شكسته شده و همچنين آن هایی كه بافت نرم دارند و خيار سبزهايي که درجه آن ها با درجه خيار شور خط تولید يكي نمي باشد به صورت دستی انجام مي شود. ظروف بسته بندی پس از پاستوریزه شدن در خط تولید قرار می گیرند و سپس وارد دستگاه پركن مي شود. دستگاه پركن شكلي دوار دارد كه خيار سبز درون اين دستگاه ريخته مي شود و طي حركت ظروف، ظروف از خيار سبز پر مي شوند بعد از آن كه ظروف به طور كامل پر از خيار شد وارد دستگاه محلول ريز مي شوند، این محلول شامل آب، نمک و سرکه می  باشد. دماي محلولي كه وارد ظروف مي شود نبايد كمتر از ۷۸ درجه سانتی گراد باشد. پر شدن شیشه ها از محلول داغ  باعث تخلیه شدن هوا از ظرف می شود و خلایی  به وجود می آورد که  این خلا در ماندگاری محصول نقش بسزایی دارد. بعد از آن كه محلول ريزي در ظروف انجام شد، ظروف وارد مرحله در بندي مي شود. ظروف در بندي شده وارد دستگاه پاستورايزاتور مي شوند و یا با بخار استریل می شوند. پس از آن مرحله برچسب زنی،کارتن گذاری، پالت گذاری و انتقال به انبار قرنطينه می باشد. محصول تولیدشده به مدت ۱۰ روز در انبار قرنطينه باقي مي ماند و سپس نمونه گیری شده و نمونه ها در آزمايشگاه مورد بررسی قرارگرفته و آزمایشات کنترل کیفیت برروي آن ها انجام می گیرد، در صورت بی نقص بودن نمونه ها، محصول آماده عرضه به بازار مي باشد.

    تهيه خيار شور تخمیری

    خيارهاي تهيه شده را ابتدا درجه بندي كرده، شستشوي كامل انجام داده و گل هاي آن را جدا مي كنند، سپس خيار به همراه سبزيجاتي كه به طور كامل پاكسازي و شستشو شده داخل ظرف هاي مورد نظر كه لازم است كاملاً بهداشتي و ويژه مواد غذايي باشند مي ريزند و آب نمك با غلظت ۸-۵ درصد به آن اضافه مي نمايند. از آن جايي كه در مراحل اوليه تخمير ممكن است لايه سفيد رنگي در سطح محصول ايجاد شود، بهتر است روزهاي اول در ظرف باز گذاشته شود تا هم از تشكيل اين لايه جلوگيري شود و هم گاز ناشي از تخميرهاي ناخواسته خارج گردد. عمل تخمير ۹-۶ هفته طول مي كشد و بعد از آن محصول آماده مصرف خواهد بود. مخلوط آب و نمك باعث تغييرات مطلوب دلخواه در خيار شور مي شود. وجود نمك در آب باعث رشد ميكرو ارگانيسم هاي توليد كننده اسيد لاكتيك شده و توليد اسيد به همراه نمك از رشد باكتري هاي نامطلوب و گنديدگي محيط جلوگيري مي كنند.

    تفاوت خيارشور تخميري و غيرتخميري

    در فراوري خيارشور غير تخميري ميكروارگانيسم ها به علت پاستوريزاسيون انجام شده غير فعال مي شوند، پس خيارشور عاري از رشد ميكروبي مي باشد ولي در فراوری خيارشورهاي تخميري عمليات پاستوريزاسیون انجام نمي شوند،  بنابراین خيارشور طعم بهتري نسبت به خيارشور غيرتخميري دارد. اين نوع خيار شور به دليل عطر و طعم تخميري كه دارد با استقبال بيشتري روبروست.

    جهت اطلاع از قیمت نهایی این محصول و ثبت سفارش خود می توانید از طریق شماره های درج شده در سایت تماس حاصل نمایید.

    اشتراک گذاری
    1
    تیم تحریریه
    تیم تحریریه

    مطالب مرتبط

    رب انار اصیل شمالی چی چی لاس چاشنی بینظیر برای انواع کیک های ملس

    اردیبهشت ۸, ۱۴۰۴

    رب انار چیچیلاس طبیعی


    بیشتر

    زیتون شور سبز رنگ و کم نمک مناسب برای رژیم غذایی

    اردیبهشت ۷, ۱۴۰۴

    زیتون شور در رژیم غذایی


    بیشتر
    اردیبهشت ۶, ۱۴۰۴

    طرز تهیه ترشی فلفل هالوپینو چی‌چی‌لاس در خانه


    بیشتر

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد.
    طراحی و پشتیبانی: شرکت پویاپردازان