فلفل هالوپینو از جمله فلفل های پرطرفدار است که متعلق به خانواده فلفل دلمه ای می باشد و کاربرد فراوانی در بسیاری از محصولات غذایی دارد که با آن می توانید یک ترشی خوشمزه تهیه کنید، در ادامه مطلب به شما عزیزان طرز درست کردن ترشی فلفل هالوپینو را آموزش خواهیم داد.
از روش های نگهداری طولانی مدت خوردنی ها ترشی گذاشتن آن ها می باشد که ماده خوراکی مورد نظر را داخل محلول آب نمک و یا سرکه قرار می دهند تا با کمک این روش مواد خوردنی که خیلی زود فاسد می شوند به مدت چند ماه سالم نگه داشته شوند.
برای تهیه ترشی فلفل هالوپینو ابتدا فلفل ها را بشویید سپس به صورت باریک و حلقه حلقه خرد نمایید و حالا داخل قابلمه ای به همراه آب، سرکه و نمک بریزید و اجازه دهید تا بجوشد. حال پس از به جوش آمدن آن را از روی حرارت برداشته سپس دو تا شیشه تمیز آماده کرده و ته هر کدام از آن ها را سه حبه سیر و دو شاخه شوید بگذارید. سپس فلفل ها را نیز همراه با آب و سرکه داخل شیشه بریزید.
در مرحله آخر از نحوه تهیه ترشی فلفل هالوپینو اجازه دهید تا شیشه ها خنک شوند سپس درب آن را محکم ببندید.
چی چی لاس از قدیمیهای محصولات غذایی است. مجموعه خزر عصاره وارنا در تولید محصولات شور و ترش دستی توانا دارد.محصولات این برند طعم خوبی دارند و به دل مصرفکنندگان نشستهاند. بسیاری از ترشیجات بازار فقط مزه سرکه میدهند و بَس. اما این موضوع درباره ترشیهای چی چی لاس صدق نمیکند. ترشیهای این برند خوشطعماند و دقیقا مزه ترشیهای خانگی مادربزرگ را در ذهن ما تداعی میکنند. این محصولات مواد اولیه تازه و سرکه طبیعی تهیه شده و هیچگونه مواد نگهدارندهای ندارند.
ترشی فلفل هالوپینو با برند چی چی لاس یکی از ترشی های محبوب است که با استفاده از فلفل هالوپینو تهیه می شود.این برند یکی از برندهای معروف ترشی در ایران است که با کیفیت بالا و طعمی شاداب و تند از خود به جایگاهی ممتاز دست یافته است.
جهت اطلاع از قیمت این محصول و ثبت سفارش خود می توانید از طریق شماره های درج شده در سایت تماس حاصل نمایید.