شرکت خزر عصاره وارنا
خانه / درباره محصول
خریدار رب گوجه

درباره محصول

رب گوجه فرنگی به عنوان یکی از فرآورده های تبدیلی صنایع غذایی، عصاره تغلیظ شده گوجه فرنگی است که به میزان بالایی، دارای خواص گوجه فرنگی می باشد. حتی در برخی از ویژگی ها از گوجه فرنگی خام برتر است.

لیکوپن بعنوان یک آنتی اکسیدان که خاصیت ضد سرطانی دارد، در بسیاری از میوه ها وجود دارد، اما غلظت و تراکم آن در گوجه فرنگی بسیار زیاد است. جالب است بدانید، نتایج تحقیقات دانشمندان نشان داده است که رب گوجه فرنگی، در مقایسه با گوجه فرنگی خام، تاثیر بیشتری دارد، چرا که در گوجه فرنگی پخته شده، دیواره سلولها از بین می رودو باعث رهایی بیشتر ماده لیکوپن می شود. گوجه فرنگی سرشار از ویتامین های C و A اسید فولیک یا بتاکاروتن، مقدار کمی ویتامین های گروه B شامل و همچنین دارای مواد معدنی مختلف شامل کلسیم، فسفر، پتاسیم، فیبر، سدیم، گوگرد، کمی آهن، مس و روی نیز هست.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.